Lista ocen Mitsubishi Colt IV 1.3 GLi 12V 75KM 55kW 1992-1996 (43) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 67 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~theeagle@tenbit.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Moze, to dlatego ze mam wersje z bliskiego wschodu jest temu winne ale ogrzewanie jest powiedzmy wystarczajace do -10 ponizej trzeba zakryc chlodnice lub cos wlozyc po miedzy dwie chlodnice (klimatyzacji i silnika). Nawiewy sa bardzo dobre i nie mam zastrzezen.
~bender999@wp.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
bez zastrzeżeń w zimie grzeje latem chłodzi ;) ogólnie apropo lata to polecam wersję z szyberdachem bo jak jest słonecznie to się robi ciepło z racji wszechobecnych szyb :) a z otworzonymi szybami to powyżej 90km/h mało słychać poza szumem
~damiann-20@o2.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
w zime szyby bardzo szybko paruja ale gdy wlaczymy nadmuch to szybko sobie z tym poradzimy ;-) nagrzewa sie bardzo szybko u mnie uszkodzone ogrzewanie tylnej szyby wiectrzeba patrzec na boki w lusterka w zime ;-(
~Marcin_gd
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Z klimatyzacją jest naprawdę ok! Dmuchawa daje dobry nawiew, nic się nie zapycha lecz podczas deszczu trzeba korzystać z klimy żeby sprawnie odszronić szyby (ale w wielu samochodach z klimą ten problem występuje).
~paoloz69@interia.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
nie wiem czy tak jest tylko u mnie ale przedostaje się do wnętrza spod deski rozdz. zimne powietrze w zimę a gorące w lato niezależnie od tego jaka ustawiona jest temperatura
~txxc
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Bardzo mocne ogrzewanie, bardzo szybko silnik sie nagrzewa, w zimie juz po 5km grzeje na full, nie ma sensu kurtki ubierać ;) Żadnych problemów z wilgocią
~dobecki
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
zima srednio odparowuje ale to moze wina brudnej szyby ew. trzeba przeczyscic knaly dmuchawy... nagrzewa sie po kilku kilometrach
~cortez
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
wg mnie w zime ogrzewanie nie radzi sobie z szybami .. w moim przypadku parują szyby i ciezko mi sobie z tym poradzic
~adamovicius
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
W zimie jest bardzo ciepło,ale w lecie w wersji bez klimy jest ostro zwłaszcza przy czarnym kolorze nadwozia.
~premkoz z zielonej gory
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
elegancko sie nagrzewa,ale...ostatnio mialem problem z odparowaniem calej przedniej zyby hmmm...