Lista ocen Mitsubishi Colt IV 1.3 GLi 12V 75KM 55kW 1992-1996 (35) - Ergonomia

Na liście zabraknie 75 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~cortez
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
moj colt przerobiony jest na gaz jednak mimo to nie traci wg mnie swojej dynamiki .. wydaje mi sie nawet ze na gazie silnik pracuje lepiej (w lato) w miescie w zime pali nawet 14 litrów (gazu) w lato okolo 9-11 zalezy od ciezkosci nogi kierującego na trasie pali okolo 8 litrów gazu przy spokojnej jeździe .. ergonomia na 5
~theeagle@tenbit.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Wszystko jest pod reka. Prawa lapka lezy na podlokietniku tak samo jak lewa na wyprofilowanym oparciu na drzwiach. Nie trzeba odrywac wzroku od jezdni aby wlaczyc radio czy nadmych, wszystko jest o 10cm od drazka zmiany biegow.
~bender999@wp.pl
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
w sumie to wszytko pod ręką ale jeszcze nie jeździłem autem w którym coś by było nie pod ręką Deska nawet przyjemna w dotyku czasem coś zatrzeszczy ale mój ma już 16 lat prawie 17
~artur
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
wszystko pod ręką, dużym plusem jest krótki skok drążka skrzyni biegów, jednak minusem jest podłokietnik, usytuowany tak, że nie da się z niego korzystać :)
~Przemekk
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Przycisk wycieraczek do tyłu głupio zamontowany mało miejsca z tyłu i ciężko się tam wgramolić.
~Jarecki
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Nie narzekam chociaz fotele mogłyby bardzie trzymac z boku i byc bardziej twałe, puszczaja szwy.
~Marcin Mazur, marcin@hot.pl (drugi wpis z komentarzami)
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Tutaj też raczej bez zarzutu, wszystko na swoim miejscu. Duże zegary i obrotomierz pomagają kierowcy.
~txxc
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
Wszystko na miejscu, chociaż tunel środkowy trochę mało praktyczny i użyteczny
~dziuba
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
jakość nie jest adekwatna do ceny, tzn. za te pieniądze nie znajdziemy nic lepszego
~premkoz z zielonej gory
Hatchback 1.3 GLi 12V 75KM 55kW
wszystko na swoim miejscu ,tylko drazni mnie odsuwanie fotela..trzeba sie schylic...