Lista ocen Mercedes Klasa E W210 Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW 1999-2002 (4) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 6 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~LZ
Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW
Tutaj trochę gorzej. Komfort oczywiście SUPER, auto płynie jak statek i trzyma się drogi jak na szynach. Jednakże słabo z niezawodnością. Popularne jest wyrywanie łapy trzymjącej sprężynę w przednim zawieszeniu - u mnie wywaliło od strony kierowcy podczas jazdy, tak że sprężyna przeleciała pod autem i przyjebała w samochód jadący za mną, całe szczęście, że nie było szkód osób trzecich - koszt naprawy/spawania 300zł (mechanik powiedział, że nie...
~MARCIN 30LAT
Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW
MIAŁEM WERSJE ELEGANCE I AVANTGARDE BARDZIEJ ODPOWIADA MI TA DRUGA JEST OBNIŻONE O 2 CM AUTO WYGLĄDA BARDZIEJ SPORTOWO WSPANIALE ZACHOWUJE SIĘ W ZAKRĘTACH A KOMFORT JEST TAK SAMO WYSOKI NA KONIEC POWIEM ŻE JEST WZOREM KONKURENCJA MOŻE POZAZDROŚCIĆ TRZEBA TYLKO UWAŻAĆ NA NASZE WYSOKACHNE KRAWĘŻNIKI Z TYŁU JEST ZAWIESZENIE NIVO KTÓRE NAWET PO MAKSYMALNYM ZAŁADOWANIU USTAWIA AUTO W POZIOMIE
~Michał
Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW
Zawieszenie maksymalnie wytrzymuję 80 tysięcy jazdy po mieście.Z tyłu układ NIVO bardzo twardy samopoziomujacy póki działka jest ok ale przy awarii koszty to dramat.
~mastercomp
Kombi S210 2.2 CDI 143KM 105kW
Bardzo trudno wyprowadzić je z równowagi. Komputer momentalnie koryguje błędy.
Mercedes Klasa E W210 Kombi S210