Lista ocen Mercedes Klasa C W202 Sedan W202 1.8 122KM 90kW 1993-2000 (61) - Całokształt

Na liście zabraknie 53 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~RADEK11
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
SĄDZĘ, ŻE ZAKUP BYŁ UDANY. MIAŁEM KILKA PROBLEM Z GAZEM, ALE TO RACZEJ WINA NIEKOMPETENTNEGO GAZOWNIKA LUB WADLIWEJ INSTALACJI. Z CZASEM POJAWIŁA SIĘ TEŻ RDZA NA PROGACH I DRZWIACH, ALE KTÓRE AUTO JEJ NIE MA? JEDNAK OGÓLNIE OCENIAM AUTO BARDZO DOBRZE, DOBRZE TRZYMA SIĘ DROGI, ŚWIETNY KOMFORT JAZDY, SILNIK PRACUJE REWELACYJNIE, A JAK NA SWOJĄ MASĘ TO SPALANIE JEST PRZYZWOITE.
~Andzej
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Samochód kupiony w cenie złomu i to jeszcze zawyżonej :) zrobiłem nim 40 000km i jedyna usterka to przewody od świec oraz sterowanie nawiewami (zimne luty) jeśli ktoś zastanawia się jak wygląda sprawa korozji... nie da się ukryć, że samochód ma z nią problem, aczkolwiek 2piwa trochę chęci i po sprawie.
~eldoradoo
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Tak jak wyżej - ideał, ale ta korozja... , chociaz mi to tito - bo mam warsztat samochodowy, gdzie nie dość że sobie wyremontuje blache to jeszcze za materiały zapłacę -22% (i to nie tylko za materiały ale i za części zamienne itp.). Więc... sami możecie sie domyśleć - nie bede sie rozpisywać
~Łukasz Lewandowski_Leeds
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Jest to moje pierwsze auto i powiem szczerze że był bym nawet usatysfakcjonowany gdyby to było nawet i moje ostatnie.Poza sporym łaknieniem na paliwko w mieści to auto jest poprostu idealne.Świetnie wykończone wnętrze, trwały lakier-12 lat i zero korozji.Gorąco polecam nawet takich dziadków jak mój Mieciu.
~boro13@op.pl
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Jestem bardzo zadowolony z tego auta. Zrobiłem nim juz prawie 50 tys. i nic sie nie dzieje. Solidny nic nie skrzypi, nie puka itd. Jedyne koszty jakie ponosze to paliwo, olej, filtry no i ostatnio musialem wymienic klocki ale ogonie nie zamienilbym na inny model no chyba, że nowszy.Polecam
~Krieger
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Auto prowadzi się doskonale, póki co zero problemów, to co najstotniejsze w tym modelu to komfort jazdy, bezpieczeństwo i niezawodność. Częśći nie są drogie i szeroko dostępne. Jest to mój pierwszy samochód i jeśli się dba to odwdzięcza się świetną jazdą. Polecam.
~luki
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Najlepszy samochod, jaki do tej pory posiadałem, mimo, że jest o 10-12 lat starszy od moich wczesniejszych (przyznaje: francuskich) samochodow. Wysoki komfort, swietny uklad jedny, tylni naped, bardzo niskie koszty utrzymania (czesci zamienne smiesznie tanie)
~matrixhasyou
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Autko bardzo przecietne , bez fajerwerków , ciasne, i silniki 1.8 słabizna, raczej polecal bym wyprodukowanego po 2000r, no i w dodatku nie realne ceny w ogłoszeniach, aż dziwi fakt bo w innych krajach te modele wcale nie sa specjanie wysoko cenione.
~Chmiel ToruŃ
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Auto warte 10-12 tyś w rankingach obecnie. Dla mnie bezcenne. Mega niezawodne, prestiżowe klasyczne, wygodne dające frajdę z jazdy. Polecam dla kogoś kto nie chce cały czas siedzieć u mechanika. Mega niezawodne!
~Pit
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
jest to auto dla osób, które chcą zaoszczędzić na naprawach, lubią komfort, ale i od czasu do czasu sportowe zacięcie, jedynym mankamentem jest tylni napęd, który zimą stwarza wiele problemów
Mercedes Klasa C W202 Sedan W202