Lista ocen Mercedes Klasa C W202 Sedan W202 1.8 122KM 90kW 1993-2000 (43) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 71 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ŁUKASZ P
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
CENA zalezy od stanu auta. jest duzo tych modeli ale 80 % to jeżdzace złomy z przebami 300-500 tys. jesli kierpownica jest LEKKO wytarta to oznacza ze auto ma ponad 300 tys. ja mam 205 i kierownica w stanie idealnym p[oneiwaz auto jest wykonane z dobrych materiałów nei zuzywajacych sie. siedzenia jesli są obdarte przetarte to równiez samochod ma pow 300 tys albo i pow 500 tys. moj nie ma nawet jesnego przetarcia czy odbarwienia na siedzeniu...
~eldoradoo
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Nie namawiam do auta, ale tylko spróbujcie sie nim przejechać, sami ocenicie auto. Może z drugiej strony to dobrze że w porównaniu do oklepanych Fordów Focusów, Mondeo, Audic 80, A4, Opli Astr, Omeg itp .- jest mietków stosunkowo mało :) - niech tak lepiej zostanie bo to nie auto dla \"masy ludu\". Chciaż sam wcześniej miałem escorta, audice 80 i golfa 3 - nigdy już nie wkóce do oklepanych aut (choć mój golfa jak go sprzedawałem miał 540tys -...
~Michaś
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
W tej chwili na rynku jest mnóstwo ofert,ceny odbiegają od siebie.Wszystko zależy od stanu samochodu i wyposażenia.Chcesz miec zadbany samochód,musisz więcej zapłacic.Zgadzam sie z twierdzeniem,że nie ma okazji w tej branży,uważajcie przy zakupie auta,lepiej na spokojnie sprawdzic auto niż pluc sobie póżniej w morde tak jak to miało miejsce w moim przypadku.
~patriota
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
wole wydac 17 tys na 12 letnioego mercedesa niz tyle samo na 6letniego francuza(fuj) chcialem zmienic na nowsza c klase(203),ale niestety to juz nie jest to ... i poki co zostaje przy tej,a nastpne auto bedzie prawdopodobnie audi,honda,a jesli finanse na to pozwola to najnowsza c klasa,bo ponoc juz troszke bardziej niemcy sie przylozyli niz do modelu 203.
~michaleeeek
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
takiego mietka kupi sie juz teraz za 25tys zł -to nie duzo, pomimo tego ze ja wydałem za niego kilka lat temu 80 tys to i tak nie załuje. Mam juz sentyment do tego auta. Za ta cene mozna kupic np renualt clio z 2002roku- miałem taki ,ale szczerze nie ma co porównywac tych 2aut. Mercedes jest mercedes ,Nie ma gwiazdy -nie ma jazdy!!!!!Pozdrawiam
~DRWAL
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
witam Ele wypisujesz zle opinie o mercedesach dieslach - bezyniakach a pojecia nie masz to po co je kupujesz kup se renaulta pewnie masz i szlak cie trafia bo wychodzac od mechanika raz w tygodniu zostawiajac swoja francuska strzale widzisz zardzewnialego 20sto letniego merola jadacego bez awari pozdrawiam ELI
~chrzanio gg:3872161 Pozdrawiam
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Ja mialem dylemat miedzy tym autem a Audi 80 b4 w TDi i wypadlo na c-klase :D Ta sama cena mniej wiecej ale mercedes to mercedes Za swojego dalem 12tys. (byl juz z gazem) Kupiony w polsce od goscia co jezdzil nim 2 miesiace (spr z wloch) ,,Bez gwiazdy nie ma jazdy"
~Marcin Kowalczyk
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Za 9500 pln trudno kupić coś co będzie dawało prestiż, komfort i niezawodność. A ten mietek to właśnie daje. Części zamienne są wszechobecne i w miarę tanie, więc koszty utrzymania nie różnią się od przeciętnych aut, które miałem wcześniej.
~grzegorz.tokarski@op.pl
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
pierwsza klasa co więcej dodać plastiki ,tapicery,gumy po 13 latach jak dbane są jak nowe nic nie trzeszczy,skrzypi !!!! podstawa to kupić dbany egzemplarz a z tym ciężko oj bardzo.. najlepiej z Niemiec lub Szwajcarii a szukać warto bo bez gwiazdy....!!!
~Damian
Sedan W202 1.8 122KM 90kW
Na dzień dzisiejszy nie jest to drogi samochód, a oferuje naprawdę dużo. Poza ilością "gadżetów" oraz postępem technologicznym, swoją funkcjonalnością oraz możliwościami niewiele odbiega od nowych aut.
Mercedes Klasa C W202 Sedan W202