Lista ocen Mazda Xedos 9 2.5 164KM 121kW 1993-2002 (15) - Widoczność

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Łukasz M.
9 2.5 164KM 121kW
Widoczność jak to widoczność w każdym aucie inaczej. Ogólnie nie narzekam, choć z początku ciężko było mi się przyzwyczaić, ze względu, że wcześniej jeździłem hatchbackami, a to sedan i jednak trochę tyłu wystaje. W lusterkach nie widać końca samochodu, trzeba go wyczuć, ale od czego są czujniki parkowania:]
~mazderofsaundblazder
9 2.5 164KM 121kW
Krągłości karoserii są śliczne, ale przez to łatwo jest zapomnieć gdzie naprawdę samochód się kończy. Tylna szyba za mała, za pozioma i bez wycieraczki. Mało widać, a w deszczu nic nie widać.
~XENON
9 2.5 164KM 121kW
Wg mnie dobra widoczność na wszystkie strony, lusterka może trochę mało pokazują w porównaniu z 323, ale w sumie nie wiem. Może mi się wydaje. Minus: małe lusterko środkowe, nie obejmuje całej tylnej szyby.
~rysiekr7@gmail.pl
9 2.5 164KM 121kW
boczne lusterka mogły by być większe minusem jest to że Japończycy chcieli zrobić z niego europejczyka i lusterko prawe jest mniejsze jak kiedyś w mercedesie
~TadeusH vel APheX :_))
9 2.5 164KM 121kW
Sedan o tylnej szybie w deszczowy dzień zapominamy. Parkowanie jak w typowej maździe ...cofamy aż do odczucia oporu;-)))) ...626 ten sam problem;-)))
~Jacek.
9 2.5 164KM 121kW
Siedzi się jak na ziemi jak dla mnie super 190 cm wzrostu,mankament:boczne lusterka są zbyt małe by opierać się tylko na nich
~marian
9 2.5 164KM 121kW
Niestety do tyłu jak w sedanie, mam czujniki i cofam na cm, tak za cholere nie mogłem go wyczuć.
~Krzychu
Widoczność ok. Do tyłu jak to w sedanach :) Czujniki są do pomocy
~jurman@op.pl
9 2.5 164KM 121kW
widoczność dobra - taka jaka może być w bezpiecznym , niskim sedanie
~Booocian
9 2.5 164KM 121kW
Jak na tak dużego sedana nie mam zastrzeżeń.
Mazda Xedos 9