Lista ocen Mazda Premacy I 2.0 16V 130KM 96kW 2001-2005 (12) - Ergonomia

Na liście zabraknie 14 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Fryta
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Brakuje trochę schowków, ale to może przez to, że szukając auta brałem pod uwagę również Renault scenica. Ogólnie nie ma się czego przyczepić. Świetne rozwiązanie przestrzeni tylnego rzędu (przesuwanie i pochylanie siedzeń, składanie oparć, stoliki, uchwyty na butelki, itp). Przeszkadza trochę podłokietnik w siedzeniu kierowcy (umieszczony w sposób niewygodny - nie da się z niego sensownie korzystać). Poza tym OK. Brakuje regulacji podparcia...
~Mariusz
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Wygląd całej deski rozdzielczej bardzo mi się podoba(dla mnie to ważne), jest estetyczna i elegancka, wykonana z dobrych materiałów,no i przede wszystkim bardzo czytelna. Przyciski w zasięgu ręki. Swobodny dostęp do podstawowych funkcji radia sterowanego również w kierownicy. Siedzenia w samochodzie z łatwością można złożyć lub całkowicie wymontować, powierzchnia bagażnika staje się wtedy naprawdę imponująca.
~Sebastian
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Wszystko pod ręką. Żałuję jedynie, że kolumna kierownicy jest regulowana tylko w jednej płaszczyźnie. Długie odcinki można pokonywać bez obawy, że nogi zdrętwieją, albo będzie bolał kręgosłup.
~maximus.74
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Do niczego nie mogę sie przyczepić,nooo może do umiejscowienia przycisku do zmiany wskazań komputera pokładowego,ale z tego nie korzysta się tak często jak np wycieraczek czy świateł...:)
~Fryta
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Wszystko pod ręką i łatwe w obsłudze. Stoliki z tyłu, uchwyty na napoje z przodu. Sprawdza się :)
~Skoliro
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Wygodne fotele, wszystkie przyciski itp. łatwo dostępne i intuicyjne, bezproblemowa obsługa
~Velom
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Wszystko w jak najlepszym porządku,skóra na kierownicy, klimatronik ,wszystko pod ręką pokrętła.
~ABGAR
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Tak samo jak w Scenicu I ale dokładniej pracują elementy (np. składanie wyjmowanych tylnych foteli)
~namalucha
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Jak dla mnie za dużo plastików. Po mazdzie spodziewałem się więcej.
~Paweł
Minivan 2.0 16V 130KM 96kW
Troszkę za nisko drążek zmiany biegów.