Lista ocen Mazda Premacy I 1.8 16V 100KM 74kW 1999-2005 (33) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 14 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mlodyg23
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Ostatnio jeździłem dieslem, więc tamten się trudno zagrzewał, więc tutaj jest oczywista poprawa. Klimatyzacji jeszcze mocno nie przetestowałem, ale raczej będzie ok. Teraz jak o tym myślę to nie wiem czy jest nawiew jakiś dla pasażerów na tył??
~abrams
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Odmrażanie przedniej szyby to nieporozumienie. Nie prościej było zastosować ogrzewanie elektryczne?. Poza tym klima OK, ogrzewanie trochę długo ale daje radę na przód jak i na tył (nogi i góra)
~JAARRY
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Miałem wersję z \"CLIMA TRONIC\" więc nie mogę narzekać. Robiło się bardzo szybko ciepło zimą a w lecie trzeba było chwilkę, jakieś 20 minut, poczekać aż się schłodzi. Samochód był czarny.
~Stefan555
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Szybkie ogrzewanie kabiny, szybko schodzi para z szyb, szybkie rozmrażanie tylnej szyby. W układzie klimatyzacji nie było czynnika około 2 lat, i wszystko ok, nic nie jest popsute.
~ryndus35@wp.pl
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
..tu jest dopiero rewelacja!!! auto grzeje zimą po przejechaniu 500set metrów(chyba wszystkie Japończyki tak mają) a klima super wydajna jak na gabaryty wnętrza w tej klasie..
~Marcin
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Bardzo długa faza nagrzewania wnętrza pojazdu w okresie zimowym. Na szczęście moja Premacy posiadała webasto więc ten czas się skracał.
~Andrzej W.
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Klima sprawuję się tak jak powinna W zimę trochę długo odparowują szyby z racji ich powieżchni, ale szybko się grzeje autko i jest miło :D
~Nomad
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
świetnie jak na auta którymi jeździ przeciętny Polak czyli passaty,golfy,renówki i inne wynalazki,ale do Corolii to daleeeeko
~toto
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Nie jest źle, ale jednak trochę czasu mija zanim zacznie grzać w zimie. Klima działa szybko (mam climatronic).
Dziennik kosztów dla Mazda Premacy I 1.8 16V 100KM 74kW
9,5
10,4
~MACIEJ
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
ogrzewanie b.dobrze.przy dużym mrozie w aucie jest szybko ciepło ; klimy jeszcze nie miałem okazji testować