Lista ocen Mazda Premacy I 1.8 16V 100KM 74kW 1999-2005 (29) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 18 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~kefik
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Rewelacja bardzo dużo miejsca szczególnie z tyłu dla pasażerów dla wysokiego kierowcy takiego jak ja ( 190cm :) ) wsiadanie,wysiadanie po prostu rewelka , fotele składane ,tylne wyciągane w całości co daje ogromną przestrzeń, bagażnik sporych rozmiarów jak do tej pory przewiozłem sporo dużych rzeczy i nigdy nie miałem problemów z zapakowaniem się ( dwa rowery turystyczne po lekkich kombinacjach mieszczą się także :) )
~Andrzej W.
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Wsiadanie i wysiadanie nie sprawia problemów, kierowca i pasażerowie nie będą zmęczeni jazda. Troszkę wyżej się siedzi niż w zwykłej osobówce co sprawia frajdę Z tyłu siedzi się wygodnie jak w nowym Mercu oraz podłoga z tyłu jest od drzwi do drzwi płaska co naprawdę jest wygodne i poręczne jak w VAN\'ach wysokiej klasy. Konkurencja wysiada, naprawdę niedoceniane auto
~mlodyg23
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
szok! auto wydaje się mniejszym minivanem,ale miejsca jest naprawdę sporo, zarówno z przodu, z tyłu jak i w bagażniku. mimo że przedni pasażerowie się rozwalą jak nieboskie stworzenia, to z tyłu jest i tak dużo miejsca na nogi. Możliwe że jest to wynikiem wyżej zamocowanych siedzeń.
~toto
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Bardzo dużo miejsca jak na dość umiarkowany gabarytowo wóz (4.3m). Naprawdę czuć przestrzeń w porównaniu do ciasnej Astry. Duże możliwości przewozowe. Bagażnik ustawny, ale radzę jeździć bez rolety - można zapakować dużo więcej bagażu. Bez problemu wchodzi komplet 4 kół czy rozłożony wózek spacerowy.
~JAARRY
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Ponad przeciętną. Wiozłem kiedyś kuchnię gazową w bagażniku, bez składania siedzeń w pozycji na stojąco. Innym razem przewoziłem meble z Ikei, największa była wersalka(teraz to się sofa nazywa) Paczka miała 2,4m i weszła do środka i nawet żona się zmieściła...
~terr
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Miejsca jest dość dla wszystkich, fotele trochę małe. Jak masz 180cm lub więcej to na dłuższych trasach jest średnio wygodnie. Bagażnik bez szału ale wystarczy.
~binarny
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Miejsca dla dwóch pasażerów z przodu jest dość sporo a zarazem komfortowo podobnie jest z tyłu, na plus są regulowane oparcia fotela na tylnej kanapie
~Paweł
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
bardzo wygodny i praktyczny pojemny bagażnik, po prostu rodzinny samochód, siedzenia składane i wyciągane, 2 gniazdka zasilania dostęp do ładowarek,
~abrams
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Miejsca jest dużo- czuć przestrzeń. Z tyłu nawet dla rosłych pasażerów bez problemów, na plus możliwość regulacji oparcia tylnej kanapy
~radziuspe
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Całkiem nieźle. Mazda z zewnątrz jest niewielka, ale w środku zaskakuje ilością miejsca.