Lista ocen Mazda 626 V Hatchback (86) - Całokształt

Na liście zabraknie 61 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~n.pawcio@yahoo.co.uk
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Fajne auto. Jak czlonek rodziny. Zawsze mozna na nie liczyc. Zapalasz i jedziesz. Pojemny i ustawny bagaznik, wysoko zawieszone nadwozie(jestem wedkarzem i wiem co mowie, WRACALEM KIEDYS Z WYDECHEM VECTRY W BAGAZNIKU!!!). Godny zaufania.Bez uciazliwych usterek. Polecam!!! W razie pytan moj adres: n.pawcio@yahoo.co.uk
~mariusz3392
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Mazda 626 GF jest niezawodnym , dużym , wygodnym samochodem rodzinnym .Jak na swoje gabaryty jest też bardzo ekonomiczna .Niestety ma też według mnie jedną , ale bardzo istotną wadę - nie daje dużej radości z jazdy! Może trochę to dziwne , ale takie mam odczucie. Poprzednio miałem 626 rocznik 93 i tam nie było tego problemu .
~Robert
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Jest to jeden z najmniej problemowych i najtańszych w utrzymaniu samochodów jakie miałem. Co więcej nie wygląda, żeby coś się miało zmienić. Silniczek mruczy tak jak kiedy go kupiłem i jakby miał ochotę na drugie 200 tys., wnętrze wygląda pięknie. Jeśli nie liczyć nieszczęsnej korozji nadkoli to naprawdę superbezawaryjne auto.
~artur.wiaderny@wp.pl
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Samochód bardzo funkcjonalny. Gdyby znalazła się w ankiecie taka rubryka oceniłbym ją najwyżej. Podłkietniki, otwory na narty, siedzenie pasażera składane w stolik, czy też megapojemny i doskonale dostepny bagażnik (hatchback) sprawiają że samochód jest bardzo przyjemny w eksploatacji i dający wiele przyjemności z jazdy.
~Aston
Hatchback 2.0 TD 110KM 81kW
Samochód spisuję się bardzo dobrze, wersja po lifcie dalej wygląda świeżo mimo 12 - 13 lat. Ekonomiczny i niezawodny, nawet przy -20 stopni odpala bez problemu. Dla mnie w tym segmencie klasowym, cenowym i rocznikowym ciężko znaleźć lepszy.
~kolo1989r
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Gdybym mial kupic takie auto drugi raz, to zrobilbym to bez watpienia. Szkoda, ze w 2002r zakonczyli produkcje. Moze kolejnym wyborem bedzie Mazda 6? Choc jednego jestem pewien - bede jezdzil Mazda 626 jak najdluzej bedzie to mozliwe:)
~Bulgarien
Hatchback 2.0 DITD 90KM 66kW
Ogólnie auto bardzo dobrze spisuje sie na polskich drogach. Mam pełne zaufanie do tego auta. Wystarczy dobrze zadbać i pilnowac podstaowych wymian typu olej filtry i rozrzad a auto odwdzięczy sie bezawaryjniscią. \"Jak dbasz tak masz\"
~Łukasz
Hatchback 2.0 136KM 100kW
Auto raczej godne polecenia, choć przed zakupem radzę sprawdzić układ hamulcowy i ogólny stan karoserii. Silnik jak dotąd bezawaryjny i przyjemny w eksploatacji. Spalanie średnie 7.5. Trasa nieco poniżej 7, Zimą znacznie wzrasta (nawet ponad litr).
~tomi
Hatchback 2.0 TD 101KM 74kW
Super auto dla dużej rodziny, komfortowy, przestronny, w miarę niezawodny, kupować tylko z małym przebiegiem, albo po remoncie pompy wtryskowej. Wymienieć rozrząd tylko na oryginalny. Oszczędny. Roczniki powyżej 2000 - kiepska blacha...
~Piotr
Hatchback 2.0 115KM 85kW
Generalnie ok, ale trzeba zwrócić uwagę na wady tego auta przed zakupem. Po zakupie nigdy nie przeklinałem tego wyboru, ale teraz zdecydowałbym się na coś innego. Chociaż ze względu na frajdę z jazdy możne kiedyś znowu będzie mazda..
Mazda 626 V Hatchback