Lista ocen Mazda 6 I Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW 2002-2005 (12) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~adaM6
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Nastawiony na młodzieżowe szaleństwa tzn twardy i precyzyjny. Brak przechyłów na zakrętach. Jeśli ktoś ceni spokój i komfort to się zawiedzie. I do tego dochodzi wkurzające ściąganie w prawo. W astrze II, którą posiadam jedzie się przyjemniej.
~Sebastian
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Świetnie trzyma się drogi, zawieszenie przód i tył wielowahaczowe - mimo przebiegu w świetnej kondycji, wszystko w oryginale!!! System DSC działa szybko i pewnie, nie pozwalając by w krytycznych sytuacjach auto przekręciło się itp.
~wlad
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Tu chylę czoła - na nasze drogi autko genialne. Do pracy mam miejscami naprawdę niezbyt ciekawy przejazd (tory, dziury, roboty...) i jak dotąd żadnych problemów, świetna amortyzacja.
~Rudy
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Daje dobre wyczucie drogi i możliwości opon, według mnie odpowiednio zestrojone pomiędzy charakterem sportowym a wygodnym autem rodzinnym
~Pejter
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Dobrze się trzyma ale promień skrętu troche za duży. Przy dużej prędkości nagłe zmiany kierunku jazdy przebiegają bardzo łagodnie.
~Mat
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Autko bardzo ładnie się prowadziło. Zarówno w zakrętach jak i na śliskiej drodze systemy zabezpieczeń dobrze kierowały pojazd.
~Bouta
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Zawieszenie jest poprawne aczkolwiek szału nie ma. Jeżdżąc po polskich drogach niestety szybko sie rozlatuje.
~ab
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
znakomity, o wybieraniu nierówności na polskich drogach nie mogę się wypowiadać bo mieszkam w uk
~beck77
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Odpowiednio zestrojony do zawieszenia,mało zwrotny na parkingu.
~kochin
Hatchback 2.0 MZR 141KM 104kW
Bomba. Auto przyklejone do drogi. Jazda tym autem to czysta przyjemność.
Mazda 6 I Hatchback