Lista ocen Mazda 323 V S (35) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 41 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ace4
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
NIE MIAŁEM NAJMNIEJSZYCH PROBLEMÓW, AUTO NIGDY NIE PAROWAŁO, UKŁAD WENTYLACYJNY RADZIŁ SOBIE DOSKONALE JAK I LATEM (KLIMA RĘCZNA) TAK I ZIMĄ( DOSKONALE NAGRZEWAŁA ŚRODEK) JEDYNYM MANKAMENTEM JEST DŁUGO NAGRZEWAJĄCY SIĘ SILNIK. ZIMĄ OKOŁO 5 KM. PRZED ZAKUPEM RADZE SIĘ Z ORIENTOWAC CZY JEST TO WERSJA Z FILTREM KABINOWYM . POLECĘ WERSJĘ Z NIM GDYŻ BEZ FILTRA DOCHODZI DO SZYBKIEGO ZAKURZENIA PODSZYBIA.
~Maćko
S 1.3 i 16V 73KM 54kW
Klimy nie mam, tylko nawiew, ale ogólnie jestem zadowolony. Chociaż w bardzo upalne dni, gdy auto parę godzin stoi na sloncu to pozniej bez otwierania szyby na maxa raczej się nie obejdzie. W chlodne dni goracy nawiew dziala szybko i bez zarzutow.
~mar_kaw
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
Super, tylko jak auto nie ma klimy to latem jest to straszna wędzarnia:PP Zima jest fajnie o szybciutko sie grzeje silniczek a dzieki temu szybko jest cieplo rowniez w kabienie.
~Kuba
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
Wentylacja i ogrzewanie spisują się znakomicie. zimo auto szybko się nagrzewa a dzięki klimatyzacji latem można podróżować w komfortowych warunkach.
~Kuba
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
Wentylację i ogrzewanie oceniam bardzo dobrze. Auto zimą szybko się nagrzewa i nie musimy w nim marznąć. Latem klimatyzacja jest wielkim wybawieniem.
~mazda323s
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
szyby szybko odparowują, ciepło się robi w mgnieniu oka, koniecznie należy zamontować filtr przeciwpyłkowy. Jedyna wada to b. głośny wentylator
~Konrad
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
Ogrzewanie bardzo dobre. Szybko sie nagrzewa, ale z temp. silnika nie ma problemów. Klima również bardzo dobra.
~Kamil
S 1.8 i 16V 114KM 84kW
Autko rekordowo szybko sie w zime nagrzewa. I moze przez to ze trzymam go w garazu nie mam problemu z parowaniem.
~Kierownik Mazdy
S 1.8 i 16V 114KM 84kW
Nagrzewa się po kilometrze jazdy. Wydajne nawiewy. Szybardach piękna rzecz. Klimy brak.
~davrob
S 1.5 i 16V 88KM 65kW
bardzo szybko sie nagrzewa w porównaniu do golfa mam mazdę z klimatyzacją sprawdza sie w upalne dni
Mazda 323 V S