Lista ocen Land Rover Range Rover II (25) - Ergonomia

Na liście zabraknie 18 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Jarek
Terenowy 2.5 D 136KM 100kW
Ergonomia to łatwość obsługi - począwszy od zapalniczki aż po miarkę oleju. Ergonomia to manewrowanie kierownicą na parkingu. To siedzenia i ich regulacja. To hamulec z powietrznym wspomaganiem, zatrzymujący kolosa w miejscu bez wysiłku. To skuteczne wspomaganie kierownicy. Prawdziwy facet za kierownicą sobie zawsze poradzi ( po prostu musi i koniec..). Natomiast serio obawiałem się, jak z Rycerzem poradzą sobie moje Syrenki. Tymczasem po...
~kamilsitarz@aol.com
Terenowy 2.5 D 136KM 100kW
Mimo nietypowych dla innych pojazdów rozwiązań wszystko jest pod ręką i tam, gdzie tego potrzebujemy. Świetne fotele, nawet po setkach kilometrów ciągłej jazdy wysiada się wypoczętym. Duży plus za indywidualne podłokietniki przednich foteli!
~ewaiq@wp.pl
Terenowy 2.5 D 136KM 100kW
Bez zastrzeżeń. Wszystko na odwrót, ale po 2 tygodniach użytkowania nie trzeba się nad niczym zastanawiać. Duże wyłączniki. Wszystko czytelne i na miejscu. Obsługa intuicyjna. Fabryczne radio Harman Kardon proste w obsłudze i jak gra.
~Artur M
Terenowy 4.6 V8 HSE 224KM 165kW
Idealna Ergonomia dla mie rewelacja zaczynajac od sterowania radiem i cała elektronika do wygodzy siedzen i przestrzeni. Jedyne czego mi brakuje to panela z otwieraniem okien na dzwiach a nie miedzy siedzeniami
~owner
Terenowy 4.6 V8 HSE 224KM 165kW
Przemyślane detale. Jedyny zarzut: dziwne miejsce właczania tempomatu (na desce z prawej strony za światłami). Niektórym się nie podoba panel sterowania szybami na środku między fotelami.
~krzys1961
Terenowy 4.6 V8 HSE 224KM 165kW
Wszystko po prostu prawie na miejscu - uwaga na otwieranie szyberdachu w zime(uszkadzają się prowadnice)problem z wymianą i koszty.Najlepiej odłączyć kostke pod lampką na zime.
~Markus
Terenowy 2.5 D 136KM 100kW
Też nie zła, nie trzeba niczego szukać, trochę dużo tych dźwigienek przy kierownicy, ale\"idzie się szybko nauczyć\" Wygodne i nie za miękkie fotele, skóra gruba prawdziwie angielska.
~andy18@op.pl
Terenowy 4.0 185KM 136kW
przemyslane rozmieszczenie wszystkich przelacznikow,szczegolnie przydatne przyciski na kierownicy,do sterowania szyb na srodkowej konsoli trzeba sie przyzwyczaic
~Yatzeek
Terenowy 4.6 218KM 160kW
Wszystko pod ręką i intuicyjnie. Nie trzeba czytać instrukcji, by korzystać z auta i jego wyposażenia. Design z lat 90 mnie osobiście w aucie terenowym pasuje.
~wojtas
Terenowy 2.5 D 136KM 100kW
wszystko na miejscu, ja nie widze problemow ale ze nie jezdzilem wszystkimi autami wiec moze jest gdzies jakies w ktorym jest lepiej:)