Lista ocen Land Rover Freelander I Hard Top (35) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 62 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~obalsystem@gmail.com
Hard Top 1.8 i 16V 117KM 86kW
Ceny jak za samochód z napędem czterech kół, skórzaną tapicerką, klimatyzacją itd., są naprawde atrakcyjne, może jakość plastików jest jedynie przeciętna - łatwo się rysują, są twarde i wyglądają jak te z Volkswagenów z lat \'90, ale bardziej stylowego małego SUV\'a za tą cenę nie dostaniemy. Posiadam wersję Silver Edition więc jest ona nieco drożasza od \"zwykłych\" wersji, ale już podstawowe modele dają wiele radości z jazdy.
~Mario
Hard Top 1.8 i 16V 117KM 86kW
Mam wersje GS z klima, skora, unikalnym kolorze, radiem Harman Kardon ze wzmacniaczem, zmieniarka i subwooferem. poprzedni wlasciciel nie zalowal pieniedzy na extrasy. Konkludujac auto warte zachodu. Ma cos w swoim wygladzie co nie pozwala mu sie starzec. Mialem juz propozycje odsprzedazy.
~Filip
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
Uważam, że za 12400 zł, czyli za tyle, za ile go kupiłem, stosunek jakość/cena jest dobry. Za mniejsze pieniądze miałbym Vitarę, za trochę większe BMW serii 3 w cabrio (za takimi też się rozglądałem), ale wybór wydaje mi się być wporzo.
~Jasiu
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
przekładka jest dużo tańsza niż wersja angielska Jak ja kupowałem to różnica w wersji po lifcie była gdzieś 10tyś gdybym miał teraz kupować landrowera i zapłacić taką różnice to wolałbym po oszczędzać parę miesięcy więcej i to dołożyć niż kupic Anglika
~i.wasilewski@ neostrada.pl
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
Japońskie i koreańskie SUV-y są jakościowo lepsze i tańsze, a za sam ładny wygląd nie opłaca się dużo więcej płacić za Freelandera. Brytyjczycy są zarozumiali w ocenie własnych samochodów. Czas zejść na ziemię, polskim dielerom też.
~KESA
Hard Top 2.5 i V6 24V 177KM 130kW
jA GO KUPILEM ZA SMIESZNE PIENIADZE BO ZOSTAL ZABRANY PRZEZ KOMORNIKA ZA DLUGI WIEC NIE NARZEKAM NA JEGO KOSZT ALE CENI SIE SLONO I TO BARDZO!aUTKO NIE DLA BIEDAKA I NIE DLA PRZECIETNIAKA
~Roman
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
....bardzo lubię to auto . Ci co piszą b. negatywne uwagi to nie mieli jeszcze innych aut . Freelander jest moim 10-tym autem. Jeśli auto nie było \"bite\" będzie super jeżdziło.
~palor (at) gazeta.pl
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
to też za czas jakiś - kupiłem auto europejskie, stosunkowo nowe bdb wyposażone przez to drogie. jaki jest stosunek jakości do ceny? nie mam pojęcia okaże się w praniu
~Greg
Hard Top 2.0 TD 112KM 82kW
Jak na Irlandzkie ceny to chyba najtańszy SUV. Jakość jest też bardzo dobra. No chyba, że po prostu trafiłem na bardzo udany samochód i inne mają niższą jakość.
~BBSSAA
Hard Top 1.8 i 16V 117KM 86kW
Dla mnie idealna propozycja kupujesz auto w rozsądnej cenie które się nawet nie psuje a jeśli coś to części jest na tony
Land Rover Freelander I Hard Top