Lista ocen Lancia Thema I Sedan (24) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 25 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~windforce
Sedan 2.5 TD 116KM 85kW
Elektryka nawala konkretnie... no bo to fiat ale jak ktos niejest anty z samochodami to da sobie rade. Pare drobiazgow to sterownik elek. szyb. 30 zl/ przyciski szyb, urywajace sie uchwyty reflektorow, czesto spotykana awaria oswietlenia wnetrza przy otwieraniu drzwi, centralny zamek tylnich drzwi (brak kosztow), czujnik oleju i wodu nawala, itp Jezeli chodzi o mechaniczne rzeczy to kable sniedzieja ale towlasciwie tez elektryka....
~Jacek M. milczanowscy@onet.poczta.pl
Sedan 2.0 i.e. 115KM 85kW
O dziwo pomimo 10 lat wszystko działa, jednak poprzedni właściciel zaniedbał moje auto i dzisiaj wychodzą problemy z elektroniką (najróżniejsze: np. śieci kotrolka od światła a ono i tak świeci), ale z tym da się jechać.
~debry
Sedan 2.0 i.e. 120KM 88kW
klocki, tłumik, norma, ale w tym wieku i przy tym przebiegu, trochę drobnej elektryki, przewody gumowe ze starości, linka od sprzęgła x2 ale pasuje d malucha po drobnej przeróbce
~narcyz6913@wp.pl
Sedan 2.8 V6 i.e. 147KM 108kW
drobne wycieki na simeringach wału korbowego czasem głupieje czujnik poziomu oleju! wężyki od czujników podciśnienia lubieją pęknąć ze starości!
~JOT-JOT
Sedan 2.5 TD 116KM 85kW
W Lanci lubi nawalać elektryka - prawie zawsze są to zaśniedziałe styki - trzeba pilnować bo choć to głupstwo to upirdliwe...
~z...
Sedan 3.0 V6 175KM 129kW
awaryjność części elektryki (przełączniki szyb, czujniki drzwi, przełączniki foteli przednich, przełącznika zespolonego)
~wojth
Sedan 2.5 TD 101KM 74kW
mam ją 8 lat i jeszcze mnie nigdy nie zawiodła a przed nia miałem 12 aut ta jest w rodzinie najdłużej
~Fafik
Sedan 2.0 16V Turbo 205KM 151kW
Nie mam z niczym problemu oprócz z linką od elektrycznej szyby ale to odrazu było zepsute jak kupiłem ;D
~Krzysztof K.
Sedan 2.0 16V 155KM 114kW
jedyne z czym czasem sa problemy to przyciski podnoszenia szyb (wymagają czyszczenia styków)
~Danlop
Sedan 2.0 i.e. 116KM 85kW
mam ją trzy miesiące i wymieniłem:sworzeń wahacza,silentblock-przód,.....i to wszystko.Razem 90zł.
Lancia Thema I Sedan