Lista ocen Lancia Lybra Sedan (64) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 73 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~GTI AUTOHANDEL GRZEGORZ IWANICKI
Sedan 1.9 JTD 105KM 77kW
W SWOJEJ KLASIE BIJE WSZYSTKICH A GAMONIE Z GAZET PORÓWNUJĄ JĄ DO PASSATA CZY AUDI A6 NIE MÓWIĄC O TYM ŻE MERCEDES E-KLASA JEST O 1,5CM SZERSZY W ŚRODKU WIEM BO SAM MIERZYłEM OD DRZWI LEWYCH DO PRAWYCH NATOMIAST Z TYŁu jest mniej miejsca niż w passacie ale więcej niż wA4 CZY BMW3 I 5 TESTEM DLA LANCI BYł WYPAD DO SAN REMO NA RAJD SAMOCHODOWY W 4 OSOBY PRZEJECHALIŚMY CAŁą noc 1700km i po zaparkowaniu poszliśmy na odcinki specjalne byliśmy tam...
~gov
Sedan 1.8 16V 131KM 96kW
Przesadnie obszernie w Lybrze nie jest, ale wysiadać się nie chce. Design wnętrza i jego wykończenie - superliga. Trudno tu doszukać się jakiegokolwiek powinowactwa z fiatem (pomimo, że to ten sam koncern). Fanów germanizmów przekonywać nie będę, bo oni i tak najlepiej czują się w kanciatych szarościach i brunatnościach wykonanych z tworzyw z recyclingu.
~Limak
Sedan 1.6 16V 103KM 76kW
Miejsca +/- tyle co w Alfie 146. Na pewno mogloby byc wiecej, ale jest dobrze. Bagaznik spory. Chyba 420 litrow wg katalogu. 4 osoby z bagazami sie zabiora. Sprawdzone. Choc minus za waski otwor zaladunkowy. Alfa 146 jako liftback byla praktyczniejsza.
~Jarret
Sedan 1.9 JTD 105KM 77kW
Kierownica ustawiana w 2 płaszczyznach, elektrycznie regulowany fotel. Mam 190cm i nie narzekam. Z tyłu nie jeździłem to nie wiem :)Bagażnik 420l o bardzo reglarnych kształtach. Uwaga na wersje bez składanych siedzen z tyłu.
~Stanisław
Sedan 1.8 16V 131KM 96kW
Przestrzeni jest naprawdę sporo, ale mnie cały czas się wydaje to auto bardzo wąskie. To na szczęście tylko subiektywne odczucie, bo przestrzeń jest typowa dla reprezentacyjnej limuzyny.
~Petrus
Sedan 1.8 16V 131KM 96kW
Siedzisko dla kierowcy jak w większości FIATów, siedzi się jak na krześle, czyli dość wysoko. Z przodu znośnie, ale z tyłu ciasnawo, zwłaszcza dla wysokich mężczyzn.
~MACZEK75
Sedan 2.4 JTD 150KM 110kW
jak na ten segment z przodu bez zarzutu, natomiast z tyłu trochę mało miejsca (pokutuje płyta podłogowa od Alfy 156 w której z tyłu jest jeszcze mniej miejsca).
~Mariusz
Sedan 2.0 20V 150KM 110kW
Przestrzeni jest "akuratnie", tzn mogło by być więcej, i inni w tej klasie sobie z tym radzą, ale dzięki materiałom wykończeniowym można to wybaczyć.
~Michałowski
Sedan 1.9 JTD 110KM 81kW
Jest super fotel kierowcy ma regulację góra/dół, nawet przy odsuniętym fotelu jest miejsce z tyłu, wystarczy na komfortowe podróżowanie dla 4 dorosłych osób.
~Marek ( madamaxx )
Sedan 1.8 16V 131KM 96kW
Nie można narzekać. Z przodu dużo miejsca, do tego siedzi się w naprawdę komfortowych fotelach, które nie męczą w dalekich trasach. Szczerze polecam
Lancia Lybra Sedan