Lista ocen Lancia Kappa Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW 1998-2001 (10) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 6 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Karol M.
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
No tu można już mieć kilka zastrzeżeń. Siadł siłownik od centralnego, poupalały się kostki od reflektorów. Tylne światło też miało swoje przejścia. Skrzynka bezpieczników musiała być zdemontowana i dokładnie czyszczona - pośniedziały konektory. Wyciągałem akumulator, klema ze dwa, trzy razy dotknęła do akumulatora - efekt pojawił się błąd poduszki powietrznej. W konsekwencji konieczna wizyta w serwisie. Na szczęście ten liczy przystępnie.
~kilero
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
slabo....... cos stuka nie mowie o zawieszeniu ale w srodku non stop cos slychac slaba tapicerka drobiazgi non stop to wskaznik obrotomierza nie spada a po chwili sie naprawi i tak w kolko to nagle migacz nie zadziala to wyskoczy blad na kompie ze zarowka nie swieci a sprawdzisz i siweci itd duzo tego naprawde
~paweł
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
Na przestzreni dwóch dekad (20 lat) żadnej niespodziewanej awarii....Raz rozszczelnienie klimatyzacji (wymiana przewodu wysokiego cisnienia) raz wymiana rygli w centralnym zamku reszta eksploatacja,wymiana swiec żarowych elementów zawieszenia etc etc...
~tomek_dembkowski@o2.pl
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
Trochę rzeczy wymieniałem, ale te drobiazgi czekały na ingerencję już wcześniej. Ja jednak wolę mieć wszystko w porządku, więc co trzeba po kupnie zrealizowałem.
~anonim
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
elektryka nie jest perfekcyjna, ale jej naprawa też nie jest przesadnie droga
~michal
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
No nie jest rewelacyjnie. Sporo drobiazgów związanych z elektryką.
~rombacz@polbox.com
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
niska jakość elektryuki, śniedziejące przewody są powodem drobnych usterek
~kilkujadek@poczta.fm
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
Mam używany i było sporo drobnych braków, ale sam je naprawiłem (dokręciłem itp.)
~szawlon
Sedan 2.4 JTD 136KM 100kW
Opisałem -na przestrzeni 12 lat to chyba zadne.
~jaro, cosmoss@gazeta.pl
auto ma 10 lat i ma prawo odczuwać skutki eksploatacji