Lista ocen Kia Sorento I 2.5 CRDi 170KM 125kW 2002-2009 (15) - Widoczność

Na liście zabraknie 21 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~walwol
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Bardzo dobre lusterka boczne, dobra pozycja za kierownicą i widoczność na boki. Widoczność do tyłu ograniczona z powodów oczywistych bezpośrednio za zderzakiem,ale dobra już kilka metrów za autem /czujniki cofania kompensują tę niedogodność/
~romik
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
siedzi się wysoko to i jest przewaga nad większością użytkowników. Na zakrętach trochę przeszkadza prawy słupek. Przy cofaniu bez czujników parkowania i kamery mozna poobijać zderzak
~nienadaniec@wp.pl
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
w sumie ok, ale do tyłu, z ciemnymi szybami nie za rewelacyjnie, dobrze że jest kamera cofania i czujniki, mimo to tylni zderzak mam juz zarysowany
~Bocian
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Duże lusterka, wysoka pozycja za kierownicą. Nie mam czujników parkowania i nie odczuwam ich braku, samochód łatwo wyczuć.
~Bocian
~merkury-76@o2.pl
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Super widocznosc, jezdziłem passatem, vectra,jeepem i musze powiedziec zewyczucie przestrzeni w tym aucie jest super.
~tomek
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
można było by się spodziewać trochę lepiej szerokie słupki z przodu zasłaniają część widoczności.
~Tom
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Nie można narzekać na widoczność. Bardzo duże lusterka dodatkowo ułatwiają jazdę w mieście.
~ww
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Tylne okienka sprawiają, że nie jest tak źle ale mam kamerkę cofania, która była w pakieci nawigacji premium.
~Tim
Terenowy 2.5 CRDi 170KM 125kW
Duże szyby, prosta szyba z tyłu, wydaje się, że nikt nie będzie narzekał.