Lista ocen Kia Rio I Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW 2000-2005 (9) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 21 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ryjek
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
Moje uwagi dotyczą modelu produkowanego w latach 2000-2005. 126 miejsce w klasyfikacji Dekra.Ale co to oznacza dla uzytkownika? -rudy na całej długości progów, nadkolach,zawieszeniu.Brak zabezpieczenia antykorozyjnego profili zamknietych. -hamulce dzięki którym nigdy nie wiadomo jak szybko się zatrzyma i gdzie. -brak wzmocnień przednich dzięki którym najmniejsza stłuczka kończy się kasacją auta( kto kasował ten wie) -crash test -kto...
~teddy
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
według mnie cena jest może niska ale zabiją was cenami serwisu i części.... moja KIA jest teraz na złomie bo nie miałem kasy na naprawe... rozbiłem zdeżak (z lastiku), światła, błotniki i dwie chłodnice, no i maskę i za to wszystko chcieli 19000zł!!! wogole co to jest Mercedes????
~Egon
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
Auto zdecydowanie warte swojej ceny, za tą samą kasę można kupić wypasioną KIĘ RIO albo rozklekotaną astrę czy zajeżdżonego Golfa III. Auto ma swoje drobne wady ale można się do nich przyzwyczaić, jeśli komuś zależy na ekonomi to może wstawić instalację LPG
~emj_jj@o2.pl
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
Cena właściwie adekwatna do jakości produktu. Inaczej: przyzwoite autko za dobra cenę, ale nikt by się nie pogniewał, gdyby było ono tańsze
~Zegarmistrz
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
zależy za ile się kupi - trudno brać pod uwagę cenę nowego. Zadbane egzemplarze chodza po 6-8kzł i to jest dobra propozycja.
~Marek
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
Wielkie, niezawodne i dobrze wyposażone auto za niewielkie pieniądze.
~Jester
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
Japońska solidność za niewielkie pieniądze.
~ami@hit.one.pl
Kombi 1.5 i 16V 98KM 72kW
za te pieniadze nic na rynku lepszego nie da sie kupic
~Marko69
bez komentarza