Lista ocen Kia Niro II Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW 2022-2024 (7) - Karoseria

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Sławek
Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW
Co do karoserii nie mam żadnych uwag. Oczywiście można mieć obawy jak zniesie upływ czasu, bo ponoć ocynku nie ma jak chyba w większości "japończyków" i "koreańców". Z drugiej strony nie słychać o korozji nawet w najstarszych Niro I. Ogólnie to niepozorne nadwozie może zaskoczyć przestronnością. Spotkałem się nawet ze stwierdzeniem znajomych, że auto jest małe. Po obejrzeniu z bliska byli zdziwieni przestronnością wnętrza, bo miejsca jest...
~sroka
Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW
Zbyt wcześnie żeby oceniać jakość. Samo spasowanie elementów bardzo dobre, nic nie trzeszczy i nie odstaje. Elementy w kolorze Piano Black robią wrażenie solidnie przytwierdzonych. Duży plus za bardzo dobre jak na tą klasę wyciszenie drzwi, maski i innych elementów.
~Wojciech
Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW
Carny lakier ładny jednak bardzo ale to bardzo łatwo się rysuje. Drobne dotknięcie gałązek i już są ślady do polerowania, tak samo pod klamkami.
~Adi
Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW
Brak jakichkolwiek zastrzerzeń. Polecam jednak mycie na myjniach bezdotykowych, lakier wydaje się być dość delikatny ale to chyba domena wszystkich nowych aut.
~oskar
Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW
Za wcześnie żeby mieć uwagi. Wybrałem powłokę ceramiczną, więc tym bardziej nic sie na razie nie dzieje.
~Piotr88
Crossover 1.6 GDI 141KM 104kW
To kwestia gustu ale auto przykuwa uwagę w czarnym kolorze
~Marcin
Nowoczesny wygląd