Lista ocen Iveco Daily III (37) - Ergonomia

Na liście zabraknie 48 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Mad Max
Furgon 2.8 TD 110KM 81kW
Ergonomia w środku również oceniam bardzo dobrze. Wszystko pod ręką i na swoim miejscu. Dostęp do radia łatwy choć szkoda, że jest pod takim kątem - trzeba się nachylać i odrywać wzrok od drogi, żeby coś zobaczyć na radiu.
~art-projekt@os.pl
Furgon 3.0 HPI 150KM 110kW
Fotel kierowcy wygodny,nie męczy nawet przy kilkunastogodzinnej jeżdzie,ale mam fotel z niezależnym zawieszeniem i powietrzną poduszką w oparciu.Fotel pasażera -niewygodny,zero regulacji-lipa
~PAFNUKI
Furgon 2.8 TD 103KM 76kW
średnio wygodny fotel pneumatyczny kierowcy, podwójny fotel pasażera twardy i b.niewygodny - zły kąt pochylenia oparcia, chyba konstruktor na nim nie siedział - wstawili tak, aby się zmieścił
~Wojtek
Furgon 2.3 TD 116KM 85kW
jak dla mnie najlepiej z całej konkurencji, jeździłem jumperem, boxerem, masterem i sprintem i w Iveco jest najlepiej poza radiem które ma troszkę kiepską lokalizacje
~hektor
Furgon 2.8 TD 110KM 81kW
ładna deska wszystko na swoim miejscu nie przełądowana, ja prosiłbym tylko o wersje 2 osobową + lodówka schowek zamiast trzeciego siedzenia bo i tak nikt tam się normalny nie zmieści
~Biopr
Furgon 2.3 TD 136KM 100kW
radio w bezsensownym miejscu, noga chaczy o np.ladowarke (zapalniczke) i jak dla mnie kierownica za wysoko do fotela.
~maciek.306@wp.pl
Furgon 2.8 TD 103KM 76kW
Wszystko pod ręką- cóz chcieć więcej! Choć jest mała skaza- umiejescowienie a raczej pozycja radia po zamątowaniu prawie pionowa!!!
~zgr1985
Furgon 2.8 TD 103KM 76kW
mam ten plus że oporem jest tylko szoferka a materiał chowa się za nią lepiej być nie może.
~Henio
Furgon 2.8 TD 110KM 81kW
Czasami plastik jakis zatrzeszczy ale to tylko fiat-wybaczam zapraszam na forum-iveco.pl
~R.A.T
Furgon 2.3 TD 116KM 85kW
Wygodny i nie męczący, można zrobić bardzo dużo kilometrów bez przerw bez większego zmęczenia.