Lista ocen Hyundai Tucson III SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW 2015-2018 (8) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Ambro
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Jesli przyjmiemy cenę katalogową 104 tys. za 115 KM diesla to dośc dużo, mimo, że otrzymujemy auto z alufelgami 17', podgrzewanymi siedzeniami, podgrzewaną kierownicą, oszczędnym dieslem, dwustrefową klimatyzacją, interwałem przeglądów co 30 tys. km, składanymi, podgrzewanymi i sterowanymi elektrycznie lusterkami, Tempomatem, Bloothotem, wejściami AUX i USB x2, zmienną siłą wspomagania kierownicy, wspomaganiem na podjazdach, czujnikami...
~dybcu$
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Nie jestem wybredny, ale w tej cenie w wersji STYLE i nawet niżej powinna się znaleźć choć roleta przeciwsłoneczna tylnich okien (dostępna u konkurencji), ogrzewanie piór wycieraczek przednich (dostępna u konkurencji), gniazdo 12V dla pasażerów 2 rzędu no i większy schowek w konsoli centralnej. Nie wspomnę już o bagażniku, który w samochodzie za kwotę 100 tys i więcej jest obity rysującym się plastikiem a nie materiałem jak u konkurencji. Wiem...
~hieronimo
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
W momencie zakupu w 2015 roku było to chyba najlepiej wyposażone auto w tej cenie na rynku. W dodatku bardzo wolno starzejące się, przy przebiegu 100tkm praktycznie brak zużycia wnętrza.
~werty
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Pierwsze spotkanie z cenami Tucsona mnie poraziły, ceny wręcz kosmiczne, ale auto warte tych pieniędzy zwłaszcza, że wypatrując promocji można auto kupić za sensowną kwotę
~mikebor
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Ceny katalogowe wysokie, ale zawsze można upolować tzw. okazję. Wyprzedaż rocznika + rabat i cena robi się już adekwatna do jakości auta.
~Artur
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Jak na takie gabaryty oraz poziom komfortu i bogactwo wyposażenia - samochód oceniam jako tani.
~yarecky
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Jedno z fajniejszych aut na rynku, dość dobrze wycenione.
~tatola
zdecydowanie na 5