Lista ocen Hyundai i30 I CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW 2009-2010 (9) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 5 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Dżyszla
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
Odbojniki amortyzatorów - standardowa usterka w tym modelu. Nie przeszkadza w jeździe, choć hałasowało na nierównościach. Przy zamykaniu szyb dość głośno uderzają na koniec - dziwne zjawisko... Standardowo kłopoty z tankowaniem - pistolet na początku bardzo często wybija.
~MIRAS
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
Moja trzyletnia córka otwiera drzwi ,klamka zostaje jej w ręce,żona otwiera drzwi to samo ja też plastik zatopiony idiotycznie w aluminium.Zabawki WADER to dla hyundaya niedostępny wzorzec i ta gwarancja którą można sobie .....
~krzyżowiec
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
Gdyby nie akcja serwisowa odbojników dałbym 5, ale po prostu miałem pecha akurat trafić na serię z czech ze źle sklejonymi odbojami, więc nie rzutuje to na wizerunek Hyundaia, tym bardziej że sami zadzwonili i mnie zaprosili:)
~drajwer
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
Przepalające się czasami nawet co 15 tys. kilometrów żarówki H7, parę razy zawiesiło mi się radio grające z pendrive'a (trzeba było zgasić i uruchomić silnik).
~qp
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
trzeszczenie tylnej klapy, stukające odbojniki.. idzie sie przyzwyczaic, nic z tym nie robie. reszta zero problemów
~dar
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
Problem z przełącznikiem w tylnych drzwiach I30 CW. Czasami wymagane ponowne otwarcie bagażnika.
~hex
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
nic się nie dzieje, zresztą jest 5 lat gwarancji bez limitu kilometrów
~Marek1981
CW 1.4 DIHC CVVT 109KM 80kW
słynna akcja serwisowa na stukające tulejki... poza tym nic
~spider
Za krótki przebieg.