Lista ocen Hyundai Getz 1.5 CRDi 88KM 65kW 2002-2008 (10) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 15 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~regent@wp.pl
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Nowy w salonie z kompletnym wyposażeniem po rabacie kosztowałby ok.43-45 tys. zł - nad zasadnością zakupu trzeba by się mocno zastanowić; zważywszy fakt że kosztował trochę więcej niż połowę tej kwoty podobną ofertę trudno znaleźć.
~Marek
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
jeśli nic się nie psuje a autko radzi sobie na drodze niczym mała lokomotywa przy niewielkim zużyciu paliwa, to za tę cenę (40900 zł przy niezłym wyposażeniu) rezultat jest nadspodziewanie dobry
~M.J.
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Po doświadczeniach z Nexią, Lanosami i Nubirą, z niepokojem podchodziłem do Koreańczyka. Ale pozytywnie mnie zaskoczył. W końcu - to Hyundai, nie Daewoo. :)
~kierowcagetza
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Super dla kogoś kto uważa, że samochód to tylko taczka do przewożenia od punktu a do punktu b który ma być tani i bezawaryjny.
~Joozek
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
Poza wyglądem zewnątrz i wewnątrz (nie za ładne auto) to jest atrakcyjna oferta małego samochodu.
~Jan
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
40tys nowy w salonie, w tej cenie nie można było kupić diesla, konkurencja droższa nie oferując nic więcej
~Zygmunt ze Śląska (górnego)
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
diesel trochę droższy ale jaka frajda gdy turbina "wchodzi" w grę!!!Bzzzzyyyykkk!!!
~trelek
gdyby nie spalanie byłoby ok - dla porównania Yaris D4D pali dużo mniej
~trelek
Hatchback 1.5 CRDi 88KM 65kW
niedrogie jak za to co oferuje, polecam

Usterki Hyundai Getz

Liczba wpisów: 14