Lista ocen Hyundai Accent I Hatchback (102) - Całokształt

Na liście zabraknie 84 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~parva_domus@yahoo.co.uk
Hatchback 1.5 i 88KM 65kW
Naprawde swietne autko do smigania samemu lub w dwie osoby. Dynamiczne, ekonomiczne, zadnych usterek po 5 latach.
~kaktus67@poczta.wp.pl
Hatchback 1.3 i 75KM 55kW
ogólnie nie żałuję (za tą cenę), kolega zapłacił dwa razy więcej za forda i ma problemy choć jeżdzi dużo mniej niż ja
~norbert
Hatchback 1.3 i 75KM 55kW
Moj samochodzik jest poprzednim wypustem tej firmy jak dla mnie to nowego zrobili za bardzo kanciastego a ten model ma cos w sobie.
~wt
Hatchback 1.5 i 88KM 65kW
Cena porównywalna z fiatami - a nic nie skrzypi, bez większych napraw, silnik 90 kM - a pali w granicach 6.5-7.0, bagażnik 480 dcm3.
~marek0895
Hatchback 1.3 i 84KM 62kW
Auto cały czas jest eksploatowane, a nie ma z nim poważnych problemów. Całość oceniam na mocną 4.
~berQ
Hatchback 1.3 i 75KM 55kW
Adekwatnie do ceny (kupilem za 650zł!!) auto super, wspomaganie, klimatyzacja, 2 poduszki powietrzne.
~optimus
Hatchback 1.3 i 84KM 62kW
Jeśli ktoś szuka taniego z niezniszczalnym silnikiem samochodu to jest to oferta dla niego.
~k7s5a2
Hatchback 1.3 i 75KM 55kW
Bardzo dobry samochód dla młodego kierowcy. Oszczędny, w miarę dynamiczny i prosty w naprawach.
~Kolagen
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Jestem bardzo zadowolony z tego egzemplarza. Następny wóz to też będzie Hultaj - może i30?
Dziennik kosztów dla Hyundai Accent I Hatchback
8,4
9,5
~PAWLAK
Hatchback 1.3 i 75KM 55kW
OK. TROCHĘ BIERZE RDZA TYLNIE NADKOLA A TAK JEST W KAŻDYM HYUNDAIU PRZYNAJMNIEJ TYCH STARSZYCH
Hyundai Accent I Hatchback