Lista ocen Honda CRX II 1.6 i 16V 124KM 91kW 1987-1992 (17) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 9 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dj-napster
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
Bardzo dużo miejsca z przodu, mam jestem wysoki a fotel nie jest odsunięty do końca. ogólnie jest to auto 2 osobowe z możliwością awaryjnego przewiezienia kogoś z tyłu jednak jeśli ktoś kupuje takie auto to nie w celu wożenia ludzi z tyłu. Kierowca ma swobodę podczas jazdy, pasażer może w tym czasie relaksować się i rozłożyć nogi na prosto bo miejsca jest bardzo dużo, z przodu można spać. Tylna kanapa jest mała i osoby do 170 cm wzrostu się...
~Inur
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
Z przodu miejsca jest dużo, z tyłu dla pasażerów praktycznie brak. No ale jak się złoży z tyłu kanape to przestrzeń ładunkowa jest naprawde imponująca. Nie będę pisał ile mi się udało załadować do tego auta, ale niektórym aż się wierzyć nie chce. Jedno do czego się to całkowicie nie nadaje to do przewozu kół - 4 17stki wchodzą i już jest problem.
~Folklor
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
hehe i to jest dlamnie zabawny punkt crx to praktycznie auto 2 osobowe . z przodu jest bardzo duzo miejsca . Jestem wysoka osobą i mam jest zapas w fotelu . natomiast z tylu wejda na hama 2wie osoby ale jest im napewno niewygodnie . ja juz w swoim z tylu niemam tylniej kanapy i plastikow zeby byla lzejsza .
~Mariusz90r
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
Z przodu miejsca jest pod dostatkiem, natomiast z tyłu może usiąść tylko ktoś ktoma max 150cm wzrostu, a najlepiej gdyby nie miał nóg...
~Master yoda
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
Z przodu mozna sie topic ja mam 194 cm wzrostu i z przodu sie topie ale za to z tylu juz nikt nieusiadzie za mna wada malo miejsca na tylnej kanapie :D
~wieslawb
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
pasażer 2.20 ,kierowca 2.00 w fabrycznych kubełkach ,tył praktycznie nie istnieje ale to nie jest kombi w dieslu
~TheRafaleq
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
dla kierowcy i pasażera obok miejsca wystarczająco, na tylniej kanapie jedynie zakupy.
~MSed9
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
auto zdecydowanie dla 2 osób, ale tylna kanapa w awaryjnych sytuacjach też się przydaje
~Ltcrx
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
kierowca oraz prawy fotel ok,z tylu tylko male dzieci znajda wystarczajaco miejsca :)
~BolsPilot
Coupe 1.6 i 16V 124KM 91kW
kierowca i jeden pasazer ok ale jak juz sie ktoś pcha do tyłu to na swoją odpowiedzialność ! :)