Lista ocen Honda Civic VI Sedan (100) - Całokształt

Na liście zabraknie 98 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mac
Sedan 1.5 i 114KM 84kW
B.głośne. Przy 120 km (1,5 vtec) mógłby być jeszcze mocniejszy. Pali rzeczywiście 7, 5l/100 równiez przy 150/hFotele przy dłuższej jeździe nie dobre
~Robert
Sedan 1.4 i 90KM 66kW
IdEALNE AUTO DLA OSZCZĘDNYCH. MAŁO PALI, STOSUNKOWO DUŻO MIEJSCA I SIĘ NIE PSUJE. WIADOMO PRAWDIWY JAPOŃCZYK (TAM SKŁADANY)
~k0dram
Sedan 1.5 i 114KM 84kW
Idealne dla mlodej osoby, poza kosztami zwiazanymi z kosztem paliwa nie wymaga duzych nakladow finansowych. Polecam
~robert68s@wp.pl
Sedan 1.4 i 90KM 66kW
Super samochodzik bardzo polecam zwłaszcza model sedan,jeżeli uda się komus kupić bezwypadkowy napewno będzie bardzo zadowolony
~olej0017@poczta.onet.pl
Sedan 1.6 i Vtec 125KM 92kW
bazrdo dobre materiały obiciowe, wygodne siedzenia, klima mogła być automatyczna, widoczność do tyłu ogranicza tylny spojler
~rszych@kki.net.pl
Sedan 1.5 i Vtec-E 90KM 66kW
Swietne male autko, ze sowim "agresywnym" sportowuym wygladem powoduje ze po miescie jezdzi sie tym swientie. no i te silniki.....
~Rafaello
Sedan 1.4 i 90KM 66kW
Jestem bardzo zadowolony z tej Hondy, mimo drobnych, wyżej wymienionych usterek/niedogodności.
~Krzy
Sedan 1.6 i Vtec 125KM 92kW
Świetny silnik i wygoda podróżowania. Ekonomiczny na dłuższych trasach. Bardzo dobry samochód.
~Grabek
Sedan 1.4 i 90KM 66kW
Sympatyczny, niezawodny samochód dla osoby bez dzieci. Wystarczająco zrywny na miasto. Nie jest to wyścigówka
~gziajor@op.pl
Sedan 1.4 i 90KM 66kW
Ocena dana za: 1. niezawodnosc 2. silnik 3. wlasciwosci jezdne 4. i jeszcze raz niezawodnosc
Honda Civic VI Sedan