Lista ocen Honda Civic VI Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW 1997-2001 (8) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 3 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Mike
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
Zawieszenie nieco utwardzone, ale nieprzesadnie. Komfort na przyzwoitym poziomie. Układ kierowniczy bardzo wrażliwy, przekazuje kierowcy wszystko co się dzieje z autem. Z jednej strony to plus, ale ja jakoś nie czuję się za pewnie przy wyższych prędkościach, może to kwestia opon są już nieco przytarte. No i szpera, to rewelacja, nawet zimą na letnich oponach można śmiało śmigać po śniegu.Bardzo dobre hamulce.
~nieznajomy
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
gwintowane zawieszenie, niskie profil opony i rozpórki kielichów z przodu i z tylu powoduja ze samochód jest przyklejony do drogi, zakrety smialo pokonuje z predkoscia 150-160 km na godz.jednak ten samochód nadaje sie tylko i wylacznie na idealne drogi , na naszych dziurach to jedna wielka porazka, czuc kazdy dolek, dziurke.ale taki urok tego zawieszenia
~REFI68
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
to kolejna dopracowana rzecz w tym aucie. Rozpórka z przodu z tyłu ( w standarcie) jedzie jak po szynach, no i szpera tez w standardzie. Co dla mnie na plus mam oryginalne zawieszenie i rozmiar opon 195/55/R15 i nie jest twardo, mozna normalnie jezdzić
~drozdziu
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
nic dodać nic ująć, bardzo pewna w prowadzeniu, przewidywalna, zawieszenie oryginalne nie grzebane, hamulce rewelacyjne, z przodu tarcze 280mm z Prelude, bardzo wydajne i skuteczne
~Dreszczyk
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
W zasadzie nie ma nic do Poprawy. Auto prowadzi się bardzo dobrze, przy niskich jak i przy wysokich prędkościach. Ważny jest dobór dobrych opon.
~SASKIE
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
Zmieniłem tylne amortyzatory przy qkoło 75,000 km trzymały na około 47% 50% Dlaczego nie wiem ?Może doły na drogach i mały skotk przy tej wesji CIVIA.
~bardamu@op.pl
Hatchback 1.8 16V 170KM 125kW
jest ok, ale bez rewelacji
~asd
Bardzo precyzyjny.