Lista ocen Honda Accord VIII Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW 2008-2016 (46) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 21 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Alan
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Wyciszenie jest bardzo przeciętne zwłaszcza nadkoli oraz bardzo przeszkadza hałas wiatru. Ponadto przy większych podmuchach i szybkościach, faluje przednia maska, kto wrażliwszy może się mocno przestraszyć. A może właśnie o to tu chodzi :-))
~Drop
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Nie jest idealnie cicho ale zdecydowany + za wyciszenie. tak naprawde komfort jeśli chodzi o hałas jest bardzo wysoki... nie wiem do czego by sie ozna tutaj doczepić ... jazda z thulem nie należy do przyjemnych kiedy chcesz gnać 180 ale 160 spoko
~Maczo
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Przy normalnej jezdzie jest cicho. Dopiero przy predkosciach powyzej 140-150km/h zaczyna sie robic troche glosniej ale nie przeszkadza to w normalnej rozmowie. Fabryczne opony letnie Yokohama sa glosniejsze o zimowek
~Bartek
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
W tej klasie samochodów wyciszenie jest przeciętne. słychać silnik, opony, wiatr. I różne klekoczące rzeczy w samochodzie np. tylne klocki, zawieszenie, metalowy element przy klapce do napojów itp. Jakość wykonania nie japońska.
~Jarek
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Nie jest to sala operowa, ale nic mi nie przeszkadza, zresztą zawsze jeżdżę z muzyką ... niezbyt cichą, więc w tej kategorii oceny mogę nie być do końca wiarygodny.
~ab81
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Wcale nie jest takie idealne, zwłaszcza przy szybkiej jeździe po autostradzie, no i ta drżąca i falująca maska. Czy ten kto tak chwalił ten samochód to widział? Powodzenia:-))
~piotr@strona.pl
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
W samochodzie człowiek się zastanawia czy już jedzie czy jeszcze nie. W środku jest idealnie cicho. Ja cenię to sobie gdyż w Mondeo nie było w środku tak cicho jak w Hondzie.
~Pichor
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Trochę słychać zawieszenie na dziurach, podobnie jak u konkurencji. Dziury, to dziury. Poza nimi przykładnie wyciszony. Tylko silnik mruczy jak się go podręci.
~Sławek
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Tak sobie wyciszone auto. Niestety słychać różne brzęczenia, zwłaszcza z tych luzujących się metalowych elementów przy wszystkich klapkach.
Dziennik kosztów dla Honda Accord VIII Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
8,9
11,1
~EasyRider
Kombi 2.0 VTEC 156KM 115kW
Lekkie stuki zaiweszenia przy pokonywaniu dziur. Przyjemny odgłos silnika przy obrotach powyżej 3500 - nie wszystkim musi się podobać - ja to lubie!!
Honda Accord VIII Kombi