Oceny Ford Sierra II Sedan

średnia ocena z 259 ocen
95%
użytkowników kupiłoby ponownie
Zwiń podsumowanie

Wady i zalety – Zawieszenie (11)

4,5
~d_artanian
Sedan 1.6 75KM 55kW
Płyniesz. Przeniesienie napędu-nieśmiertelne. Hamulce - nie mam zastrzeżeń.
4,8
~AdamQwert
Sedan 2.0 i 120KM 88kW
Pierwszy raz, za raz po kupieniu mile mnie zaskoczyło zawieszenie auta. Ten samochód po drodze pływa - i to dosłownie. Do dziś lubię jechać jak \"pijany\" :) Na zakrętach - po kupnie bałem się, jak to będzie w czasie deszczu, lub w zime. Jednak auto trzyma się drogi doskonale. Fakt że trzeba nawet kilku lat, żeby forda wyczuć, ale tragedii nigdy nie było. W słoneczny dzień, tam gdzie zwykły golf nie wejdzie w łuk przy prędkości 120km/h, tam...
4,6
~KNECHT
Sedan 2.0 i 120KM 88kW
Zachowuje się jak limuzyna, zupełnie nie czuć nierówności a do tego się nie psuje. Przy zderzeniu czołowym pasażerka spytała dlaczego stoimy (spała). Nie wiem czy trafiłem na taki model czy wszystkie tak mają, ale auto jest nie do odżałowania (po wypadku nie dało się naprawić - ceny oryginalnych części zwalają z nóg, zamienniki nie nadają się do użytku). Niestety na razie nie znalazłem drugiego takiego modelu na rynku. Kto znajdzie brać w ciemno.
3,9
Padnienty magiel
4,3
~HoDy
Sedan 2.0 105KM 77kW
bardzo dobre zawiezenie sportowe mam amorki
4,8
~WOŁEK
Sedan 2.0 i 116KM 85kW
CZĘSTO WYBITE KOŃCÓWKI KIEROWNICZE, ALE CÓŻ OCZEKIWAĆ OD AUTA NA NASZYCH DROGACH
3,8
~hobo
Sedan 1.6 i 80KM 59kW
pięknie sprawuje się ale na trasie - trzyma się drogi i wprost płynie, mało pali mimo ciężkiej nogi.a w mieście za dużo pali.
3,8
~hobo