Lista ocen Ford Mondeo IV Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW 2010-2014 (11) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 7 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Michał
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Jakoś nie zwracam uwagi na takie rzeczy, jeśli chodzi o jakieś drobiazgi to wiadomo przy większym przebiegu, trzeszczące plastiki które przydałoby się ponownie dobrze spasować, czy to dekielek od reflektora przedniego który lubi sobie pęknąć i reflektor paruje, proste rzeczy które raczej rzadko się zdarzają przynajmniej mi.
~jark0
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Przez 150 000 km miałem jedną drobną awarię składanego lusterka - najprawdopodobniej zostało uszkodzone mechanicznie na parkingu. Poza tym, auto nigdy mnie nie zawiodło, zero wycieków, nie uzupełniałem żadnych płynów eksploatacyjnych pomiędzy przeglądami.
~Br
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
zatrzaski czarnej atrapy w przednim zderzaku nie trzymają co skutkuje wypiętą atrapą, która wpada do wewnątrz zderzaka. I tak jest od nowości i serwisy mają to w nosie.
~bolshoyrusskiy
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
nieszczęsny czujnik poziomowani świateł jest w takim miejscu, że co jakiś czas dostaje kamieniem i umiera - drogie to nie jest ale denerwuje
~Rafał
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Jak na razie tylko wymiana żarówek z przodu (trzeba wyjąć reflektor w tym celu), po za tym spokój
~johny_p_exe
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
wszystkie najdrobniejsze szczegóły działają. Nie miałem problemów.
~Tomek
Jakieś pierdoły