Lista ocen Ford Mondeo IV Hatchback 1.6 Duratec 120KM 88kW 2007-2014 (6) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 5 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Wiktor
Hatchback 1.6 Duratec 120KM 88kW
W tych pieniądzach cieżko jest znaleźć równie dobry samochód. Mimo chęci przesiadki na model z większym i mocniejszym silnikiem mam problem w podobnej kwocie ze znalezieniem czegoś lepszego. Zdecydowanie warto rozejrzeć się za krajowym egzemplarzem z pewną historią, ceny nie są wygórowane jak za tej klasy i wielkości samochód.
~Bruno
Hatchback 1.6 Duratec 120KM 88kW
Ciężko na ten temat mi się wypowiedziec, bo to nie moje auto i nie ja wykładałem prawie 90 tys. zł, żeby go kupić. Czy za tą cene to dobry samochod? Nie wiem, wiem natomiast, że gdybym miał luźne 100tys zł to napewno rozważałbym zakup również tego modelu.
~robur
Hatchback 1.6 Duratec 120KM 88kW
W cenie 65k nie ma absolutnie nic konkurencyjnego.Laguna jest mała-mikrobagażnik,octavia to pomyłka toporny badziew, który nie ma trakcji no i w sumie koniec konkurencji w tej cenie.
~zadowolony
Hatchback 1.6 Duratec 120KM 88kW
Kupiłem w pełni wyposażonego mondeo za 67 tyś. zł brutto. Za konkurencję musiałbym dać z 10 tyś. więcej, a wcale nie jest ona lepsza.
~JJ
Hatchback 1.6 Duratec 120KM 88kW
Przed kupnem odwiedziłem salony innych producentów i ford zaoferował \"więcej za mniej\".
~MAROBIKER
dobrze że są promocje