Lista ocen Ford Mondeo I (13)

4,4
~maly
Hatchback 1.6 i 16V 88KM 65kW
Myślę, że za te pieniądze jest to bardzo dobre auto, wygodne, komfortowe, ciche, ekonomiczne, nie drogie w utrzymaniu.
3,9
~Sjan
Sedan 1.6 i 16V 88KM 65kW
Niezawodne auto,kupione w 2008 z 105k przebiegu udokumentowanego,auto ma 20 lat auto w b.dobrym stanie mechanicznym i blacharskim,rodzynek,mały przebieg,przebiegi roczne niewielkie 4-5k,garażowany. Nie planuje sprzedaży, za cenę która teraz bym za niego uzyskał nigdy nie kupie auta w takim stanie,nawet po dołozeniu 10k PLN. Za jakis czas bedzie oryginalnym,niezniszczonym oldtimerem ;) może niezbyt pożądanym,ale w b dobrej kondycji.
~adamo
Kombi 1.6 i 16V 88KM 65kW
Ogólnie bardzo udany samochód i mało awaryjny. Obszerny i wygodny, do tego niedrogi w utrzymaniu, jedyny mankament to spalanie.
3,9
~hubertkrk
Kombi 1.6 i 16V 88KM 65kW
Silnik jako silnik jest ok cicho i równo pracuje oleju nie łyka przejechane ma 160tys, tylko ten kto wpadł na pomysł zamontowania tak słabego silnika w Mondeo a złaszcza w kombi nie był chyba w pełni władz umysłowych. 90 koni w tak dużym samochodzie to jest kompletna porażka, po wcisnieciu pedału gazu podczas ruszania mozna spokojnia ziewnąć trzy razy dłubnąć w nosie rozgladnac sie w koło i spokonia wsadzic drugi bieg.Pomijam juz fakt gdy na... (Silnik)
~mondziak 96r
Hatchback 1.6 i 16V 88KM 65kW
Ogolnie jestem zadowolony, moje nastepne auto mam nadzieje rowniez mondeo tylko wersja MK 3 :)
4,5
~Grzesiek
Kombi 1.6 i 16V 88KM 65kW
W sumie duży, wygodny samochód ze sporym bagażnikiem. Gdyby jeszcze miał silnik choć 1,8 l, byłoby super. Części nie są drogie i ogólnodostępne.
3,6
~Sirk99
Hatchback 1.6 i 16V 88KM 65kW
Auto w moich rękach od roku , wcześniej należał do taty. Ogólnie samochód jak na początek dla młodego kierowcy super , dużo uczy i nie jest wymagające. 88 koni wolno się zbiera ale da się to jakoś przeżyć. Najgorsze w tym samochodzie są zderzaki które są wykonane z jakiś wafli , najmniejsze puknięcie powoduje w nim wielką dziurę. Nawet gdy uderzyłem o kant zderzaka torbą spowodowało to jego ukruszenie. Sylwetka auta mi osobiście się podoba ,...
4,6
~grzybczas
Hatchback 1.6 i 16V 88KM 65kW
idealny samochod dla poczatkujacego urzytkownika ruchu, tani ale i wygodny i dobrze wyposazony
4,3
~DarkoZPL
Hatchback 1.6 i 16V 88KM 65kW
Ford Mondeo. Dobre auto dla ludzi poszukujących w miarę wygodnej, spokojnej jazdy przy niewielkich kosztach. Auto dobre jako rodzinne. Jest pojemne i użyteczne.
Dziennik kosztów dla Ford Mondeo I
6,8
10,7
11,8
4,4
~Adam85LBN
Hatchback 1.6 i 16V 88KM 65kW
przyzwoity jak na ta wage samochodu i niska moc,ale trzeba go wysoko krecic (Silnik)