Lista ocen Ford Ka III 1.2 Duratec 69KM 51kW 2008-2016 (17) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 31 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~storecards
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Klimatyzacja niby jest ale jakby jej nie było. Jest bardzo mało wydajna, latem jeszcze ujdzie ale zima. ... Nie wiem czy to przypadłość mojego egzemplarza, ale szyby tak parują ze nie sposób nad tym zapanować. Klimatyzacje mam włączona cały rok codziennie, dbam o nią, po 15 tys zrobiłem czyszczenie odgrzybianie i nabilem na nowo, filtry tez wymienione, samochód idealnie zadbany czysty bez wilgoci a szyby tak parują ze sa zaparowane nawet...
~antyford
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Wentylacja dobra.Klima też działa dobrze,ale nie polecam jazdy z włączoną klimatyzacją.Po prostu nie da sie nim jechać w dłuższą trasę.Dusi się i jedzie jak traktor.
~kkamil
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Mam klimatyzację automatyczną. Działa, jak powinna. Nawiew ciepłego powietrza również. Wydajność nawiewu przy tak małym wnętrzu zdecydowanie wystarczająca.
~Michał
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Bardzo szybko się schładza nawet bez włączania klimatyzacji, podobnie w zimie bardzo szybko się nagrzewa i rozmraża przednią szybę, mimo braku podgrzewania.
~ksiadz
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Taka sobie. Dziala ale nie jest to zadna rewelacja. W moim starym colcie dzialalo to lepiej wydajniej, szybciej.
~ten sam
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
przy ogrzewaniu w zimie spadaja obroty silnika a serwis twierdzi ze jest ok niekiedy samochód gasnie
~marina
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Bez zarzutu. Mam dodatkowo podgrzewaną przednią szybę i fotele, więc w zimie nie będzie problemu.
~Sergitto
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Klima mroziła jak wsciekła,nagrzewało sie w momenie.Mrozy -20 nie były mu straszne
~Flegmen
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Daje radę ogrzewać i chłodzić w upały mimo nadal oryginalnego czynnika.
Dziennik kosztów dla Ford Ka III 1.2 Duratec 69KM 51kW
6,8
7,7
~moski
Hatchback 3d 1.2 Duratec 69KM 51kW
Ogrzewanie i chłodzenie dobrze funkcjonuja w tym samochodzie.