Lista ocen Ford Focus II Kombi (165) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 228 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dzoanaidzek
Kombi 1.8 Duratorq TDCi 115KM 85kW
Samochód kupiłem w Niemczech do własćiciela za bardzo dobrą cenę. Około 20% niższa cena (po opłatach). Ford Focus w porównaniu z innymi markami jest dobrym wyborem. Wszystko zalezy od wymagań właściciela.
~Dziubzak
Kombi 1.6 Duratorq TDCi 90KM 66kW
Myślę że za 26 tys cięzko było by kupić podobne autko z tego roku w tym stanie. Większe naprawy mnie narazie omineły a drobne usterki są tanie do usunięcia. Zobczymy co będzie później...
~hand_bud@interia.pl
Kombi 2.0 Duratorq TDCi 136KM 100kW
za nowy samochód zapłaciłem 82500zł po trzech latach wartosć ok 45000 zł to boli,no i serwis klocki hamulcowe przód z wymianą 360 zł +tarcze 280 za sztukę to porównywalne do serwisu merca.
~Pojanek
Kombi 1.8 Duratorq TDCi 115KM 85kW
Kupiłem z dużym rabetem na firme 1.8 TDCI kmbi 115 km za 64 tys.. Po kubnie dodałe swoje radio i glosniki. ok 3 tyś. Uważam że jekośc do ceny jest dobra pomimo usterek jakie mnie trapią.
~Db
Kombi 1.6 Duratorq TDCi DPF 109KM 80kW
Dla mnie jest bardzo dobrze . Na ten moment nie kupisz z pierwszej trójki marek takiego samocxhodu za ta cenę co FF II. Bark doskonałości za brak regulacji podświetlenia deski rozdzielczej w wersjii Gold.
~Krystian
Kombi 1.8 Duratorq TDCi 115KM 85kW
Auto dla ludu za pieniądze dla ludu... za kwotę 6-10k można mieć wygodny, ekonomiczny samochód który zapakujesz na wakacje, jedyny minus to zbyt mały bak paliwa.
~Paweł
Kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 115KM 85kW
Szukałem diesla, a znalazłem benzynę z przebiegiem o połowę niższym niż diesle i o 2 lata młodszą. Kwotę, którą miałem przeznaczona na auto wydałem w najbardziej optymalny sposób.
~Teskan
Kombi 2.0 Duratorq TDCi 136KM 100kW
Auto dość drogie jak każde inne w tej klasie przy takim silniku. Czasem lepiej dopłacić np. do Volvo V40 i mieć bardziej prestiżowe auto z lepszymi tworzywami we wnętrzu.
~Piotrek
Kombi 1.6 Duratorq TDCi DPF 109KM 80kW
Za 4 letnie auto ze świetnym wyposażeniem zapłaciłem tyle, ile trzeba było dać na 7-letniego VW czy innego audi o wyposażeniu 2-krotnie uboższym. Chyba wszystko jasne :-)
~Łukasz
Kombi 1.6 Duratec Ti-VCT 115KM 85kW
W tej chwili na rynku wtórnym sporo fajnych egzemplarzy - unikać diesli - sypią się wtryski i koła dwumasowe... Za taką kasę trudno znaleźć coś młodszego i lepiej wyposażonego.
Ford Focus II Kombi