Lista ocen Ford Focus I (995) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 1107 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Petter
Hatchback 1.6 16V 100KM 74kW
Cóż - to FOCUS! Zwłaszcza zimą na dobrych oponach (Pirelli SnowSport) pokazuje, co potrafi. A potrafi sporo...
Dodane 20 lat temu
~Killaherb
Kombi 1.8 16V 115KM 85kW
Fabryczny układ jest ok, ale po obniżeniu o 3cm z przodu i z tyłu prowadzi się niczym go-kart.. Polecam zawieszenie H&R
Dodane 20 lat temu
~jfk
Hatchback 1.8 TDCi 101KM 74kW
Chyba kazdy kto jechal kiedykolwiek focusem potwierdzi moje zdanie. Ten samochod prowadzi sie tak jakby jechal po szynach. Rewelacja
Dodane 21 lat temu
~dszkolmowski@gk-kety.com.pl
Hatchback 1.8 TDDi 90KM 66kW
Zarzuca tyłem samochodu (nie tylko na zakrętach), żre opony (powinno się co 6 miesięcy robić geometrie - i tył i przód).
~ryhley@interia.pl
Hatchback 1.6 16V 100KM 74kW
dobra skrętność, wygodne wspomaganie. dałem jednak 2 ponieważ po 3 miesiącach musiałem wymieniać całkowicie hamulce tylne
~oxan@hoga.pl
Hatchback 1.8 16V 115KM 85kW
Poezja. IMO uzytkownik BMW 3 czy Imprezy WRX STi nie powinien byc rozczarowany ! Zwlaszcza ukladem kierowniczym.
~pendrzec@poczta.onet.pl
Sedan 1.6 16V 100KM 74kW
Szeroki rozstaw- mowi sam za siebie. Nadal się zastanawiam jak go wyprowadzić z toru jazdy?! Układ kierowniczy bardzo precyzyjny.
Dodane 23 lat temu
~Don (dx123@poczta.onet.pl)
Hatchback 1.6 16V 100KM 74kW
Bardzo dobre twarde zawieszenie. Na nasze drogi mało komfortowe, ale chyba przez to bardziej wytrzymałe. Trzyma się drogi jak zły.
Dodane 24 lat temu
~ojrzan@poland.com
Sedan 1.8 16V 115KM 85kW
rewelacja, zadnych przechylow, ostre zakrety pokonuje jakby jechal po szynach, nie reaguje na zmiany obciazenia
Dodane 25 lat temu
Dziennik kosztów dla Ford Focus I
6,3
9,2
10,3
~focusowicz
Hatchback 1.6 16V 100KM 74kW
Genialny. Samochód klei się do drogi ale tylko w zakrętach. Na prostej nie jest już tak dobrze.
Dodane 5 lat temu