Oceny Ford Focus I Kombi

średnia ocena z 570 ocen
84%
użytkowników kupiłoby ponownie
Rozwiń podsumowanie

Wady i zalety – Zawieszenie (182)

4,2
~Jacekcrv@o2.pl
Kombi 1.8 TDCi 115KM 85kW
Bardzo fajnie trzyma się drogi
4,5
~beert.xx
Kombi 1.6 16V 101KM 74kW
W porónaniu z Mondeo, Escortem, Megane II, Laguna I REWELACJA!
4,6
~stekol@tlen.pl
Kombi 1.8 TDCi 101KM 74kW
To nie są żadne plotki, że jest świetne, pomimo jazdy wieloma samochodami różnych klas, lepiej prowadziło mi się tylko BMW...
4,3
~marocas@gazeta.pl
Kombi 1.6 16V 101KM 74kW
dla mnie najważniejsze jest jak auto się prowadzi, foczka daje się w pełni kontrolować, poza tym jest komfortowa, pakowna, i nadal moim zdaniem ladnie sie prezentuje ;)
4,4
~jaroń155
Kombi 1.8 TDDI 90KM 66kW
4,5
~robbert
Kombi 1.8 TDCi 101KM 74kW
mimo wielu czytanych opinii na temat układu jezdnego nie spodziewałem się, że aż tak jest dobre
4,4
~m_kruszelnicki@gpbattery.com.pl
Kombi 1.8 16V 115KM 85kW
mam 210tyś km i nawet amortyzatorów nie zmieniałem,a wszystkie km.zrobilem po polskich drogach rewelacja.nie ma ani stuków ani puków w przodzie tylko w tyle raz wymieniale koncówki.Idealne autko na nasze drogi
4,2
~robnowak@poczta.fm
Kombi 1.8 TDCi 115KM 85kW
Zestrojone jest idealanie - nie za sztywno i nie za miękko, mam czasami wrażenie że samohód "płynie" po drodze a nie jedzie. Duży plus za to. Przeniesienie napędu - zwłaszcza wysoki moment obrotowy, już przy stosunkowo niskich obrotach dostarczają także wiele przyjemności z jazdy - samochód fajnie przyspiesza, a wyprzedzanie innych uczestników ruchu nie "przyśpiesza pulsu" i co ważne jest bezpieczne.
4,1
~mkmaluno@wp.pl
Kombi 1.8 16V 115KM 85kW
Rewelacja!
4,1
~djdomin@gmail.com
Kombi 2.0 16V 130KM 96kW
Super się prowadzi. Jezdzilem wczesniej VW Golfem III, gdzie ma dobre zawieszenie, ale te kombi prowadzi sie bardzo przyjemnie.
Ford Focus I Kombi