Oceny Ford Fiesta II 1.0 45KM 33kW 1983-1989

Najnowsze oceny Ford Fiesta II 1.0 45KM 33kW 1983-1989

3,7
~Bakin
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Ogolnie fiesciuch wypada dobrze, mozna kupic za male pieniadze, jednak odradzam silnik 1.0 z gaznikiem. Ludzie sobie chwala 1.3i. Dynamiczny i tak samo oszczedny. Czescie tanie. Jak na samochod tych gabarytow calkiem pojemny (jak sie przeprowadzalem z mieszkania to caly przedpokoj byl zalawony rzeczami - nie wierzylem, ze to sie zmieci, a jednak:) co prawda nic nie widzialem z tylu... Kuzyn mial fieste i przewiozl dwa rowery. Spalanie ok....
~turki11@tlen.pl
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
dobry samochod tani a zarazem w swojej klasie przestrony i na dodatek ładny ;) kopci bardzo malo, jezdzi sie nia super, glosniki graja w niej slicznie;) jak cos sie zepsuje to multum czesci zamiennych i tanio dostepne. przesiadlem sie z meska 124 wbnezynie na fiewste 1.0 i dostalem tak jakby druga wyplate ;) polecam saMOCHOD oszczedny, zgrabny, tani do zakupu, rozne wersje polecam 2d, lepiej wyglada :) pozdrawiam
3,9
~Piotrek - carla - imię mojego II auta podczas projektowania :)
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
bez wiekszych zastrzeżeń, niestety rudy lubi fiestę - zwłaszcza przy McPhersonach oraz cała wnęka kół - słupki drzwi itp. (nie ma nadkoli) jest też ślad na podszybiu (niewielki) na pasie przednim, ranty tylnich kól. Jeszcze trochę pojeździ - nie trzeszczy, podłuznice są dobre, nie straszy wyglądem :) lubię to auto
~BLADEpl
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Małe autko do jazdy w mieście, doskonałe dla rodzinki 2+1 i dla początkującego kierowcy
~BLADEpl
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Małe spokojne autko na miejskie zakupy i nie dalekie wypady.
3,4
~Slavko11
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Takie autko dla emerytów lub dla tych które jest pierwzse.
3,5
~Tomek
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Samochod fajny do nauki dla mlodszych osob.. ale na dluzsza mete to jest za maly za glosny i duzo pali
~da@onet.eu
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Super auto nawet po takim przebiegu sperwuje się super (Stosunek jakość/cena)
~rafciuch 691121278
4,5
~ROBERT-SPEED57
Hatchback 3d 1.0 45KM 33kW
Jak ją kupiłem to była zaniedbana, i miałem problemy, z silnikiem teraz jest wszystko okej. polecam wszystkim ktorzy jezdzą maluchami (Silnik)