Lista ocen Fiat Ulysse II (27) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 35 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Sebastian K
Van 2.2 16V JTD 128KM 94kW
Klimatyzacja i ogrzewanie no jest to duże auto i potrzebuje czasu czy to do nagrzania czy też do schłodzenia. Ale już po pewnym czasie jest komfortowo. Mój 2004 rocznik dodam, że serwisowany układ nawiewny działa bez zarzutów. Przy okazji Pozdrawiam Serwis Ganinex Pszczyna.
~Marek
Van 2.0 16V JTD 109KM 80kW
mam webasto...nawet przy 20 stopiowym mrozie szybko robi się ciepło...latem 2 strefowy klimatronik robi odpowiednią temperaturę....klima świetnie trzyma po 2 latach używania (80 000 km) non stop (z 600 ml spadło tylko 200 ml płynu)
~maruch
Van 2.2 16V JTD 128KM 94kW
Bardzo dobrze fukcjonuje uklad ogrzewania i wentylacji pojazdu. Trzystrefowa klimatyzacja umozliwia zachowanie komfortu wewnatrz pojazdu w okresie letnim pomimo duzych przeszklonych powierzchni.
~Paweł
Van 2.0 16V 136KM 100kW
Jak na takie wielkie auto, rewelacja. Większy problem mam ze schłodzeniem Renault Megane niż z Fiatem. Ale jest głośne - no cóż technika już trochę stara.
~wnd
Van 2.0 16V 136KM 100kW
Klima wydajna ogrzewanie takze. Mimo wielkiej kubatury wnetrza nie ma problemow z wydajnoscia. Fajna plynna regulacja pracy wentylatora.
~użytkownik
Van 2.2 16V JTD 128KM 94kW
niczym się nie różni od \"lepszych\" marek w dieslu - czas nagrzewania podobny. Wg mnie jest ok. Dodatkowo przód i tył jest regulowany niezależnie.
~sanczo0301@o2.pl
Van 2.0 16V JTD 109KM 80kW
Dodatkowe ogrzewanie /WEBASTO/szybko pozwala osiągnąć prawidłową temperaturę. Klima bez zarzutów. Łatwe i czytelne sterowanie.
~wnd
Van 2.0 16V 136KM 100kW
nawed w ostatnim rzedzie nie było narzekania w wakacje ze jest goraco
~Aras
Van 2.0 16V JTD 109KM 80kW
wentylacja bardzo dobra,dużo lepsza niż w moim poprzednim aucie

Usterki Fiat Ulysse II

Chalas
K
~krykal@interia.pl
Van 2.2 16V JTD 128KM 94kW
wentylacja bardzo dobra i to nie tylko dla kierowcy klima bardzo wydajna