Lista ocen Fiat Panda II Van (38) - Całokształt

Na liście zabraknie 19 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Sroqraf
Van 1.1 54KM 40kW
Jak na tę klasę auta, nie ma nic lepszego. Nic nie pojedzie tak ochoczo w terenie ;) Auto pseudo-terenowe, jak przywykliśmy o nim mówić nadaje się do każdej pracy, mogłaby mieć tylko mocniejszy silnik i byłaby ideałem.
~kosa351
Van 1.3 Multijet 16v 75KM 55kW
Samochód na duży plus. Bardzo dobrze się prowadzi, a na mieście nie ma problemów z zaparkowaniem (świetnie działające wspomaganie) autem o takich gabarytach. Mankament to bardzo słaba widoczność.
~Gun
Van 1.1 54KM 40kW
Całokształt oceniam na 4. Auto jak do tej pory bezawaryjne i niezawodne. Silnik za słaby, zawieszenie ciut za twarde (van). Sądzę że dobre jako drugie auto w rodzinie, dla kobiety bez zacięcia rajdowego :)
~hans
Van 1.1 54KM 40kW
Jestem od wielu lat wyznawcą aut z Wolksburga i Inglostad a takze odwieczna milosc: auta z Bawarii :) Gdyby to auto nosilo znaczek ktorejs z tych marek dalbym ocene maxymalna:)
~grzesiek
Van 1.1 54KM 40kW
auto przede wszystkim niezawodne przejechałem nim 75 000 km bez przygód. Dobre auto w wersji van poza BARDZO ubogim wyposażeniem plusem jest ABS w podstawowej wersji van
~tomike
Van 1.1 54KM 40kW
Za słabo wyciszone, brak centralnego, wspomagania a 2003 r. to nie średniowiecze. Jednak bardzo tanie części, tanie naprawy, mało pali, świetne auto na start
~Olsztyniak Warmiak
Van 1.3 Multijet 16v 75KM 55kW
Za całokształt odpowiada ekonomia.Daję 4+. Co do reszty to takie auto i do pracy idealne.Nigdy mnie nie zawiodło i to jest najważniejsze.
~Łukasz_zarembski
Van 1.1 54KM 40kW
To najgorszy samochód pod każdym możliwym względem. W tym aucie wszystkie jest wkurzające. Jazda tym autem jest udręczeniem.
~waldi505
Van 1.2 8v 60KM 44kW
służbowe i nic nie można z tym zrobić , trzeba się z ni męczyć . Tragedia nie polecam .
~BartasVSV
Van 1.1 54KM 40kW
Ogólna żenada. Za te pieniądze dla osoby jeżdżącej 100 km na rok to może i OK. Dla innych nie polecam
Fiat Panda II Van