Lista ocen Fiat Marea (302) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 337 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mariusz
Weekend 2.4 TD 125KM 92kW
tu auto chyba najgorzej wypada. Uszczelki drzwi słabo wyciszają. pow 110km/h nie jest ciekawie i trzeba pogłośnić radio
~techno4ever
Sedan 1.6 16V 103KM 76kW
wszytko oki,ale przy większych prędkościach powiedzmy 140 w górę,słychac szum powietrza,chyba uszczelki są niedopracowane...
~edmundo
Weekend 1.9 JTD 105KM 77kW
Zalety: hmmm nie zauważyłem Wady: jak dla mnie za bardzo słychać silnik, nawet na postoju słychać znacznie pracę silnika
~hassassin
Sedan 1.6 16V 103KM 76kW
Dobre, kiedy auto było nowe było rewelacyjne, ale z czasem stało się w środku głośniej i nie mówię tu o \"świerszczach\" spod deski.
~madej
Weekend 1.6 16V 103KM 76kW
Tragedia. Jest głośniej niż w Cinquecento 700 którym kiedyś jeżdziłem. Auto tysiąca odgłosów jak ja to nazywam.
~carlos80@gazeta.pl
Weekend 2.4 JTD 131KM 96kW
Czasem rano zatrzeszczy jakiś plastik, ale da się żyć. Ślicznie mruczy te 5 garów, nawet jedna z pań to przyznała.
~mariusz.korz@wp.pl
Weekend 2.4 TD 125KM 92kW
DLA MNIE DOBRZE, JAK ZIMNY TO GŁOŚNY, PÓŹNIEJ OK - W GRUNCIE RZECZY TO DIESEL I TO W WYKONANIU FIATA - GŁOŚNY I CIEKNĄCY
~Madaw
Weekend 1.9 JTD 105KM 77kW
Jak na kombi bardzo dobre, Głośniej zaczyna się robić dopiero przy ok. 150 km/h a tak to tylko cichy szumek wiatru.
~Przemek
Sedan 1.6 16V 103KM 76kW
wyciszenie adekwatne do ceny auta, troche lepsze niz w polonezie i siecento ale generlanie tego nie mozna nazwac wyciszeniem.
~paroowa
Weekend 1.8 16V 113KM 83kW
auto nie nalezy do nowych wiec i cicho nie jest...choc na niskich obrotach i dobrze dobranych oponach nie mozna narzekac