Lista ocen Fiat Doblo III Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW 2010-2016 (9) - Ergonomia

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~BrunoTrawa www.szkolka-ochmanow.pl
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
PLUSY: 1.Nawigacja GPS Blue&Me TomTom II usytuowana w idealnym miejscu z możliwością dostosowania do każdej postury za kierownicą. Znakomita działająca w wersji 8.95 mapa jest najlepszą jaką do tej pory miałem (porównuję z Garminem, Teleatlasem, Automapą) Trafia bez pudła przez rok i nie irytuje rozmownością. 2.Bardzo wygodny na trasę fotel z pełną regulacją i podłokietnikiem, niemalże ,jak w domu. 3.Automatyczna klimatyzacja inteligentnie...
~Mateusz
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Wszystko jest na swoim miejscu. Podłokietnik i dźwignia zmiany biegów są wręcz idealnie wymierzone. Schowki pojemne, półka nad głową spora, przełączniki duże, czytelne, bez zbędnych dodatków.
~Władysław
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Brak uchwytów na kubki dla kierowcy i pasażera ,jedynie pod podłokietnikiem jest miejsce co jest bardzo denerwujące
~Doblak
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Zamarzające w zimie tylne drzwi i klamki,które wtedy łatwo wewnątrz zerwać , katastrofa
~Paweł
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Wszystko co trzeba się zmieści i jeszcze zostanie wolne miejsce
~Przemek
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Wszystko na miejscu, lewarek zmiany biegów dobrze umiejscowiony.
~turczy
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Nie mam zbyt wielu zastrzeżeń, ale widziałem lepsze rozwiązania
~fiman
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Wkoncu Fiat zmienil cos w srodku aut... troche plastikowo ale naprawde duzy plus.
~Paweł
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Schowki i półki takie sobie.
Fiat Doblo III Van