Lista ocen Fiat Doblo III Van (15) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 10 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~BrunoTrawa www.szkolka-ochmanow.pl
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Za poprzednią pełną wersję pięć lat temu zapłaciłem 58kPLN, nieco żałowałem, miało swoje wady, o których tu pisałem już, za aktualną "trójkę" z 95% bajerów 72kPLN i nie żałuję żadnej wydanej złotówki. POLECAM, JAKO SAMOCHÓD NA CO DZIEŃ W MAŁEJ FIRMIE, nie ma nic lepszego za te pieniądze. Jest do przodu, i to co otrzymujesz uzasadnia cenę. (Cenę niemałą, bo Fiat niebezpiecznie drożeje)
~mk
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
proszę zwróćcie uwagę na karoserię, błotniki i drzwi są duże, przetłoczeń zaś mało, bardzo łatwo odkształcić , zachowują się te elementy jak by były z kartonu. Samochód generalnie jest OK ale cena za wysoka o 10 tys zł. Moim zdaniem stare doblo lepiej trzymało się drogi. Przełączniki świateł i wycieraczek były bardziej intuicyjne niż w nowym modelu.
~Mateusz
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Włosi się postarali. Miałem obawy przed zakupem Fiata, ale dużo się poprawiło w ostatnich latach aczkolwiek nowszy model po faceliftingu z dobrym wyposażeniem już sporo kosztuje...
~Boleslaw53
Van 1.4 16v 95KM 70kW
Jak zwykle za posiadane pieniądze chciałoby się więcej, ale co więcej można chcieć co oferuje ci wersja Dynamic. Lusterek nie muszę mieć podgrzewanych a fotel grzeję sam.
~Piotr Skolud
Van 1.4 16v 95KM 70kW
pod szwindlu z bocznymi poduszkami bezpieczeństwa obniżam ocenę z \"4\" na \"3\". Inny producent nie odważyłby się na takie numery! Wstyd!!!
~fiman
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
ZA 65tys mozna miec spore auto z duza iloscia miejsca w ladnej stylistyce (wkoncu nie topornej :P) jezeli tego oczekujesz od auta to bierz!
~Przemek
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Fiat poprawił jakość w stosunku do wcześniejszych modeli,przy czym najlepiej kupić 2-3 latka,cena dużo niższa, auto w miarę nowe.
~turczy
Van 1.6 Multijet 16v 105KM 77kW
Jestem bardzo zadowolony, kupiłem tanio, jeżdzi tanio sprzedam po 200000 przebiegu i kupie nowego :)
~Michał
Van 1.4 16v 95KM 70kW
To auto nie ma jakości, więc nie istnieje stosunek cena- jakosć
Dziennik kosztów dla Fiat Doblo III Van
5,6
~Adam
Van 2.0 Multijet 16v 135KM 99kW
to tylko dostawczak, mimo że ładny w środku. jest po prostu ekonomiczny
Fiat Doblo III Van