Lista ocen Fiat Coupe (73) - Całokształt

Na liście zabraknie 71 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Konik
Coupe 2.0 16V 139KM 102kW
Zrywny a zarazem ekonomiczny silnik, przy wycietym katalizatorze a wstawionej strumiennicy ma bardzo ladny dzwiek. Zamontowana mam instalacje sekwencyjna Gazu i spalanie to w cyklu miejskim 11-12l, trasa 9l.Jak do tej pory nie mialem ani jednego problemu z tym autkiem, mysle ze w tej cenie nie kupil bym niczego lepszego. Bardzo twarde zawieszenie- to trzeba lubic albo po prostu sie przyzwyczaic. Z czystym sumieniem moge wszystkim polecic te...
~FCforFUN
Coupe 2.0 16V 139KM 102kW
Przedewszystkim niesamowity wygląd, może niektórym się niepodoba, ale wszyscy się oglądają. Jedyne auto na które bym je zamienił to 20VT(istna rakieta) :). Moje poprzednie auto, calibra, mimo że osiągi miała podobne to jednak nie wyzwalała tylu emocji i ogólnie dwała mniej radochy z jazdy. Tych co wpisują tu że to auto jest śmieszne i lepiej kupić merca chyba łapie z lekka zazdrość, ale rozumiem nie zawsze miałem FC :)
~Grzesiek
Coupe 2.0 16V 139KM 102kW
Jak dla mnie extra!!! Zakochalem sie w tym samochodzie i nie chce zadnego tylko FC!!! w cigu 5ciu miesiecy zrobilem 23 tys km i jedyna czescia jaka wymienilem byla chlodnica wody gdyz auto stalo kilka miesiecy nie uzytkowane i zaczela cieknac...A tak to paski oleje filtry itp..Polecam kazdemu kto kocha sportowe samochody!!!
~tetris
Coupe 2.0 16V 139KM 102kW
Autko dla ludzi ceniacych indywidualizm...niewiem dlaczego pan zawiedzony tak zle ocenia to auto...ja mam ten silnik i nic sie nie dzieje...kupil koles wyzylowany model moze za 4tys i chcialby niewiem czego....czlowieku kup sobie golfa za 4tys albo stara bmw...zal mi takich ludzi ja polecam ten model
~GUCIO TT
Coupe 2.0 16V 139KM 102kW
Za te pieniadze nie kupil bym nic innego bo wszystkie inne auta sa opatrzone i bez gustu...ze niby co golfa 3 kupie albo calibre czy e36 to sa stare babcie bez lini i za kilka lat nikt nie zwroci na nie uwagi.....wsiadz do coupetki a napewno zechcesz ja miec:D
~marek
Coupe 2.0 20V 147KM 108kW
samochod godny polecenia, troche trzeba uważac na polskich drogach, bo jednak zawieszenie i układ jezdny przystosowany do szybkiej jazdy po dobrej drodze, zawieszenie sztywne, ale za to precyzja jazdy to mistrzostwo, spalanie OK, zalezne od depniecia.
~tkoba@interia.pl
Coupe 2.0 16V 139KM 102kW
nie jestem zadnym fanem calibr, coupe nie nadaje sie do scigania, nie wiem jak wersja z turbem ale troche ciezkie, jakis koles napisal w opini ze jego fiat wazy 1100 chyba jest slepy i nie widzial swojego dowodu rejestracyjnego coupe wazy 1250
~fabusia@wp.pl
Coupe 1.8 16V 131KM 96kW
Moim zdaniem pomimo znaczka FIAT jest to bardzo udany model tej marki a ponadto jest to jeden z niewielu aut, które ma to coś, jest indywidualne i unikalne, po prostu moim zdaniem jego cena bedzie wzrastać wraz z latami, bo stanie się autem klasycznym :)
~psyta
Coupe 2.0 20V Turbo 220KM 162kW
Super auto jak ze te pieniądze.Jest to wersja Plus. nie kupimy nic lepszego , super wygląd ludzie oglądają się na ulicy ,każdy chcę sie ze mną scigać. Jednak musi to być naprawdę szybkie auto żeby dać rade temu "Fiatu"
~Miłośnik swojego małego ferrari :)
Coupe 2.0 16V Turbo 190KM 140kW
Sliczne szybkie autko dla milosnika kotry doceni jego walory silnika. Jesli chcesz sie wyrozniac z tlumu to goraco polecam. Male zabiegi kosmetyczne przy tym cacuszku potrafia sprawic ze nie ma osoby ktora by sie za nim nie obejrzala.