Lista ocen Fiat Cinquecento 0.9 i.e. S 39KM 29kW 1991-1998 (173) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 187 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~rafał
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Idelnie i w porównaniu do malucha rewelacyjnie dużo miejsca, szczególnie z przodu, tylna kanapa jedynie na 2 osoby dorosłe na krótkie odcinki, na dłusze jazdy jest już za twarda i jazda może być męcząca.
~Motorbreath
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Z przodu nie najgorzej, z tyłu jakieś dzieci bądź bagaż można upchać, ale na dłuższą trasę podróż z tyłu to katorga :D Najbardziej uciążliwe jest jednak wsiadanie na tył.
~Rakieta ;D
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
nie oszukujmy sie, to jest pudełeczko na kółkach... bagaznik mikroskopijny, z tyłu mało miejsca ale za to z przodu przeciętnemu człowiekowi nie bedzie ciasno na pewno ;D
~jk
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Jak dla mnie nie brakuje miejsca jak na 2 osobowe auto ;) absolutnie nie nadaje się do podróży więcej niż 2 dorosłych osób. Ewentualnie można na tylnej \"kanapie\" przewozić dzieciaki.
~Użytkownik
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Generalnie jeżdżę sam, 2-3 osoby siedzą całkiem przyjemnie, jeździło się też w 5 ale trudno to nazwać komfortową jazdą, choć i tak lepsze to niż autobus.
~kostekzabrze
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Jak na taki mały samochód to przestrzeni dla 3-4 osób jest wystarczająco aczkolwiek nie optymalnie. Jazda w 5 osób to już męczarnia dla osób siedzących z tyłu.
~rene
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Z przodu super , pasażer ma gorzej ale ileż to razy wozi się więcej niż jednego dodatkowego dorosłego pasażera ? - ja baaaardzo rzadko.
~Kami
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
wydawałoby się, ze to mały, ciasny samochód. Jednak w środku jest naprawdę dużo miejsca, przynajmniej jeśli chodzi o przednie siedzenia.
~artur5908
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Jestem zwolennikiem małych samochodów więc z zewnątrz patrząc na niego to małe "żelasko" a w środku przestrzeń wystarczająca dla mnie jak i pasażera
~elbandit1@gmail.com
Hatchback 3d 0.9 i.e. S 39KM 29kW
Mam wersję VAN więc pasażerów tylko dwóch i dla nich sporo miejsca. A tak serio to pewnie w zwykłych CC z tyłu jest ciasno-ale ja tego nie wiem.