Lista ocen Fiat Cinquecento 0.7 30KM 22kW 1991-1996 (201) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 217 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~elpolacco
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Podczas gdy włączymy ciepłe ogrzewanie w samochodzie wydziela się brzydki zapach płynu chłodniczego :/ Natomiast w samochodzie nagrzewa się dość szybko.
~miłośnik CORVETTE
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Latem całkiem całkiem, dmuchawa dzielnie sobie radzi z ciepłem, troszke słabiej wypada ogrzewanie... Ale za to ogromny + dla ogrzewanie tylniej szyby!!
~gintaro
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
zimą odparować szyb się po prostu nie da. Wentylacja latem natomiast może się odbywać jedynie przez otwarcie bocznych okienek lub po prostu okien.
~miki
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
U mnie całkiem nieżle, ale dbam o takie rzeczy jak płyn chłodzący, termostat itp....... i nawet w zimie w środku bardzo szybko się nagrzewa.
~tomek.cc@op.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Nawet przy dużych mrozach ogrzewania daje sobie radę i co najważniejsze wnętrze szybko się nagrzewa. Nie pamiętam też co to zaparowane szyby.
~czarny
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
półtora tygodnia jak autko posiadam, przesiedziałem w nim ładne pare godzin, a nie było mi w nim jeszcze ciepło... dodam że do zmarźluchów nie należe
~Robert Miżyński emmer@wp.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Z tą temperaturą to się okazuje, że termostat nie trzyma...Jutro wymieniam na nowy, ponieważ w ostatnie mrozy ledwie łapał 70 st.celsjusza.
~Paweł
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Ogrzewanie to jedyny mankament tego auto - zanim się rozgrzeje to już jestem na miejscu, ale ja nie pokonuje tras dłuższych niż 20km.
~Azglahal
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Bardzo źle grzeje w zime (wolno się nagrzewa) a w lato można się upiec a nawiew jest co tu dużo ukrywać prawie żaden.
~Bartek
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
W moim egzemplażu ogrzewanie niestety nie istniało. Podczas jazdy musiałem się zatrzymywać i skrobać szyby od środka!