Lista ocen Fiat Cinquecento 0.7 30KM 22kW 1991-1996 (219) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 199 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ad1981
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
dla osób do 1,8 m. da sie wytrzymać, ja mam 175 cm wzrostu i jest jeszcze sporo miejsca, z tyłem jest gorzej, ciasno ale dwie nie wysokie osoby wejdą. Przód to pelen komfort dla dwóch osób.
~gintaro
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
jak chodzi o przestrzeń rozwiazali to rewelacyjnie. mam 194 cm wzrostu i cnq to jedno z najwygodniejszych aut pod względem miejsca dla kierowcy. Jest jak wyprostować nogi, wygodnie się wsiada.
~koVaal
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Ogólnie rzecz biorąc samochód jest nieco ciasny, lecz jak na swoją klasę jest bardzo przestronny. W bagażniku można zmieścić bagaże 3-4 osobowej rodziny podczas wyjazdu na wakacje długiego na 2-4 tygodnie.
~tomek.cc@op.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Przy moich 180 cm wzrostu czuję się w nim całkiem komfortowo. Duży plus to wysoka i wygodna pozycja za kierownicą. Z tyłu to nawet dorosłe osoby mogą jechać (w porównaniu z Maluchem-rewelacja)
~NIEKUPUJCIE TEGO ZŁOMU, MIAŁEM GO 4 LATA
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
MAM 196 CM WZROSTU I STANOWCZO MOGE STWIERDZIĆ ŻE JAKO KIEROWCA MIAŁEM DUŻO MIEJSCA.NIEJEST WCALE W ŚRODKU TAKI MAŁY,PO ZŁOŻENIU TYLNYCH SIEDZEŃ BARDZO PAKOWNY,TYLNA KLAPA UMOŻLIWIA ZAŁADUNEK DUŻYCH BAGAŻY
~Lokowski
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Dla kierowcy i pasażera z przodu jest nawet sporo miejsca. Z tyłu jest mało, ciasno. Jako ciekawostkę dodam, że udało mi się zabrać z kolegami (4 sporych chłopów + kierowca)!
~tsz026@o2.pl
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Kierowca i pasażer z przodu w porządku, z tyłu tylko dzieci, albo osoby naprawdę niewysokie. Nawet jeśli jadą osoby niewysokie, to kierowca ma ich kolana w plecach.
~Natek
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
z przodu dużo miejsca, może odrobinkę za wąsko ale przecież to samochodzik najniższej klasy, z tyłu też ok (na stosunkowo krótkich dystansach można jeździć w 4-5 osób)
~Cooler
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Autko niewiele większe od 126 a w środku o niebo lepiej! (Mam 190 cm wzrostu - w maluchu jest mi strasznie ciasno, a w CC mieszczę się bez najmniejszych problemów)
Dziennik kosztów dla Fiat Cinquecento 0.7 30KM 22kW
6,9
7,8
~Bartek
Hatchback 3d 0.7 30KM 22kW
Mierzę 191 cm i spokojnie mieszczę się za kierownicę. Tak samo pasarzer z przodu. Z tyłu niestety jest trochę gorzej ale jak na tak mały samochód nie jest źle.