Lista ocen Fiat Bravo I 1.8 GT 113KM 83kW 1995-2001 (25) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~flinstoon
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Zawisznie jest tward i sprężyste, przy szybko pokonywanych zakrętach nie ma mowy o przechylaniu się auta do tej pory myslalem ze ford focus którym zrobilem pare ladnych kilometrów prowadzi się świetnie jednak bravo gt za sprawą bezpośredniego układu kirowniczego ( 1,5 obrotu kierownicy ) jest jeszcze bardziej precyzyjny. Niestety komfort podrożowania popolskich drogach jest bardzo niski, fordzik bije tu bravo na głowę.
~raven
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Układa jezdny naprawdę super! Rzadko spotyka sie seryjne auto z takim sportowym zawieszeniem. Jestem osoba która lubi szybką jazdę i musze przyznac ze nie ma problemu z wchodzeniem w zakrety 90-110 stopni z predkosciami rzędu 90 km/h.
~Robert...
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
zawieszenie troszke halasliwe jak na moj gust no i myszkuje, zwlaszcza gdy jest kilka powtarzajacych sie nierownosci, czuc jak ucieka, na zakretach jest wystarcajaco sztywne i trzyma dobrze.
~MANIEK
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Ja jestem zadowolnony bo nisko siedzi nawet bez sportowego zawieszenia ale jeśli chodzi o jazdę w teren to te auto się nie nadaje ponieważ można się powiesić na podłodze.
~dj.szatan@buziaczek.pl
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Według mnie nie jest to samochód niewiadomo jak konfortowy oczywiście , sportowe zawieszenie jak na naszych drogach troszke twardo ale trzyma sie drogi doskonale
~cuore
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Jest twardy ale zapewnia pewność w prowadzeniu. Minusem tego są częstsze niż w innych markach naprawy przedniego zawieszenia. Plus za dosyć tanie części.
~Adaś.
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Czesto siadają końcówki drążków i łączniki stabilzatorów oraz tylnie zawieszenie. Przejechałem tym samochodem ponad 120.000 i wszystko robiłem dwukrotnie.
~mienso
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
trzyma sie bardzo fajnie drogi, wręcz się płynie po drodze :) (wymieniałem tylko wahacz i końcówkę drążka kierowniczego)
~Rafał
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Wersja GT - dosyć twarde, ale dobrze trzyma auto w zakrętach, niestety głośno pracuje. Na większych dziurach lubi dobijać.
~maciek ##
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Zawieszenie w moim aucie jest już zużyte, a mimo to prowadzi się całkiem dobrze. Gdyby zmienić amortyzatory na nowe byłoby doskonale.