Lista ocen Fiat Bravo I 1.8 GT 113KM 83kW 1995-2001 (25) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Rafał
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Zaraz na początku, jeszcze na gwarancji wymieniono: podnośnik fotela kierowcy (sam się podnosił), oraz głośnik (charczał). Po jakimś czasie nie można było otworzyć bagażnika kluczykiem - robię to wajchą z wnętrza samochodu. Po za tym i elementami wymienionymi niżej (poważne usterki) wymieniane były tylko elementy ekspolatacyjne typu filtry, świece, rozrząd itd. Dodatkowo trzeba uważnie zwracać uwagę na stan zawieszenia - niestety jest za...
~MARCELLO
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
MAM TEN SAMOCHOD BARDZO KROTKO A SYPIE SIE W NIM WSZYSTKO PO KOLEI.W SZCZEGOLNOSCI ELEKTRYKA.JAK NIE RADIO TO SZYBY,JAK NIE SZYBY TO SWIATLA ITD... MIALEM KILKA FIATOW W SWOJEJ KOLEKCJI ALE TEN MODEL TO PO PROSTU ZAKALA RODU.
~KOMODO
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Niestety, drobiazgów jest sporo, co chwile jakaś kontrolka będzie szaleć a samo podłączenie pod komputer kosztuje powyżej 100zł. Fiaciki są delikatne dlatego też dużo zależy od tego jak jeździł nim poprzedni właściciel.
~flinstoon
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Ciężkomi mi ocenić poniważ auto posiadam dopiero niecały rok ale jak do tej pory mnie nie zawiodło więc nie mam podstaw aby twierdzić że awaryjność tego modelu jest większa niż w autach zachodnich, np. w oplu astrze I
~Robert...
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Jak do tej pory wymienilem tylko czesci ktore sie wymienia we wszystkich autach, czyli, oleje, paski, klocki hamulcowe, napelnienie klimatyzacji. Nie mialem awarii ktora nie pozwolilaby mi na dalsza podroz.
~pizmako
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Hmm no mnie jeszcze nie zawiodło .. a jest jedna żecz która sprawia porblem, mianowicie klamki co jakiś czas trzeba wymieniać bo guma sie niszczy
~Sebastian_Barski@dell.com
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
trochę skrzypi wnętrze, ale u mnie po 64.000 oprócz fotela kierowcy (sam sie podnosi - wada każdego modelu z regulacją wyskości) nic się nie dzieje
~maniek_75
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
zawieszenie nie wytrzymuje Polskich dróg..jak również hamulce..rada?? dobre zamienniki , wahacze i tarcze TRW..klocki Valeo
~posejdon
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Pomimo, że drobiazgi mnie drażnią i usuwam je na bieżaco ocena 4. Nie ma ich zbyt wiele. Nie są to wielkie koszty.
~maciek ##
Hatchback 3d 1.8 GT 113KM 83kW
Nie jest źle. Auto w tym wieku ma prawo się psuć. Moje Bravo rzadko z tego prawa korzysta:)