Lista ocen Fiat Brava 1.4 12V 80KM 59kW 1995-1998 (100) - Widoczność

Na liście zabraknie 152 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~polak
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Trochę mi zasłania słupek przedni lewy ale tak poza tym jak dla mnie OK(może przez regulację wysokości fotela). Co do widoczności do tyłu to kwestia przyzwyczajenia, kiedy cofam na \"milimetry\" i zatrzymuję się, wychodzę patrzę a tak na dobrąsprawę mam jeszcze zapas jakieś 30-40 cm. To dlatego ze tył auta chociarz wyskoi jest KRÓTKI i to jego zaleta.
~muzzy121
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
+ Za lusterka (wcześniej miałem Seicento) + Z przodu wszysko wporządku. Regulacja wyskości fotela kierowcy mogła by być ciut większa. - Wiadomo, wyskoko prowadzona linia dachu i mała tylnia szyba, w dodatku zamontowana pod dużym kątem, no i słupki. Widoczność utrudniona.
~SRC
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Widoczność w tym aucie jest nie ukrywam do banii ! Do tyłu tragedia (tyłek mocno wybity w górę i w tylnej szybie nic nie widać przy parkowaniu), na boki jeszcze OK ale też bez większych rewelacji :) Polecam naukę parkowania tym pojazdem na lusterka :)
~MMarek17
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Nie widać dokładnie przedniego krańca maski samochodu przez schodzącą nisko maskę. Dość wysoki i krótki tył do którego nie mogę się przyzwyczaić. Słupki przednie mogły by być węższe, ale większość samochodów tak ma.
~Yurbus
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Widoczność do przodu dobra, choć jestem wysoki i trosche sie trzeba nagimnastykować na światłach. Do tyłu troche gorzej, szerokie słupki zasłaniają sporą część. Ale ocena ogólna jest pozytywnai wszystko to kwestia przyzwyczajenia.
~dt
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Grube przednie słupki zasłaniają widoczność, już kilka razy piesi uciekali z przed maski z przerażeniem w oczach... Widoczność do tyłu-kwestia umiejętności moim zdaniem, mogłoby być lepiej ale nie jest tragicznie.
~Slamers
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Jeśli pozna się dobrze gabaryty auta to nei ma problemu, czasami jednak przednie słupki zasłaniają ludzi na przejściu :) aaaa i oczywiście trzeba pamiętać, że występuje tzw. martwy punkt
~Fil
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Słaba do tyłu przy cofaniu, ale idzie się przyzwyczaić. Z przodu trochę szeroki lewy słupek zasłania w mieście, ale to też kwestia przyzwyczajenia.
~radoslawsmigielski@op.pl
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Widoczność troche ograniczają przednie słupki szczególnie gdy są owiewki,ładnie auto wygląda,ale nie polecam.Z tyłu jest całkiem nie źle.
~piotrek.p@poczta.fm
Hatchback 5d 1.4 12V 80KM 59kW
Zbyt grube przednie słupki przeszkadzają trochę na łukach. Da się do tego przyzwyczaić po pewnym czasie. Wysoki tył trochę utrudnia parkowanie.